Inloggen

Details: wat u moet weten voor de aankoop van een lichtstraat

Benieuwd naar onze mogelijkheden?
Van zelf een lichtstraat plaatsen tot een lichtstraat met zonwering: hier vindt u
verdere details over onze lichtstraten.

 • Schilddak in plat dak

  Lichtstraat in een plat dak: ons specialisme

  Op zoek naar de ideale lichtstraat voor een plat dak? Bij de lichtstraatexpert krijgt u 10 jaar garantie, optimale isolatie, advies op maat en de mogelijkheid tot zonwering. Kies voor professioneel vakmanschap.

 • Lichtstraat expert in België

  Op zoek naar een glazen dak?

  Hoort het uitbreiden van uw woning bij uw woonwensen? Kies dan voor een glazen dak in uw aanbouw. U geniet dan niet alleen van meer woonruimte, maar ook van voldoende daglicht in uw woning!

 • Lichtstraat leveren

  Groothandel in lichtstraten

  Bent u aannemer en bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel in lichtstraten? Neem dan zeker contact op met De Lichtstraat Expert. Wij zijn de lichtstraat groothandel voor al uw lichtstraten van hoge kwaliteit.

 • Smal zadeldak in aanbouw

  Inspiratie: lichtstraat in de keuken

  Wilt u in uw keuken genieten van een maximale hoeveelheid daglicht? Of wilt u uw keuken ruimer laten ogen én aanvoelen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken! De keuken is de ideale locatie om onze diverse lichtstraten goed tot hun recht te laten komen.

 • Zwart schilddak in buitenkamer

  Wat is een lichtstraat met wolfseinden?

  Bent u enthousiast over het plaatsen van een lichtstraat in uw huidige woning of uitbouw? Bent u hiervoor op zoek naar een lichtstraat met maximale lichtopbrengst? Kies op uw dak dan voor een lichtstraat met wolfseinden!

 • Lessenaar in aanbouw in Rhoon

  Uw lichtstraat expert in België

  Wij realiseren uw kwaliteitsvolle lichtstraat in België. Ons team maakt uw lichtoplossing op maat. Lees verder voor de mogelijkheden.

 • Dak met lichtstraat

  Interesse in een stalen lichtstraat?

  Wilt u een stalen lichtstraat op uw uitbouw, serre of veranda? Wij plaatsen geen stalen lichtstraat, maar wel prachtige houten lichtstraten met een steellook. Het gebruik van hout levert vele voordelen op en deze lichten wij graag toe!

 • Lichtstraat in aanbouw

  Waar plaats je een lichtstraat?

  Twijfelt u over het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Er is ook veel te kiezen. Denk hierbij aan de verschillende modellen, afmetingen en de juiste plaats voor de lichtstraat. Wij helpen u graag met deze keuzes!

 • Offerte aanvragen

  Kan een lichtstraat in een groendak?

  Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in combinatie met een sedum dak? Door het plaatsen van een lichtstraat in uw groendak gebruikt u uw ruimte zo optimaal mogelijk en brengt u woongenot en milieubewustzijn samen.

 • Witte schilddak in veranda

  Houten lichtstraat – sfeervol daglicht in uw woning!

  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om meer daglicht in uw woonkamer of andere woonruimte binnen te laten? Kies dan voor het plaatsen van één van onze diverse lichtstraten! Een lichtstraat zorgt voor meer daglicht én meer sfeer in uw woning.

 • lichtstraat huizen lichtstraat

  ZTA waarde en LTA waarde lichtstraat

  Heeft u wel eens gehoord van de LTA- waarde en de ZTA-waarde van een lichtstraat? Wij lichten het graag voor u toe. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee over de juiste waarden voor uw lichtstraat.

 • Lichtstraat in woonkamer

  Op zoek naar inspiratie voor een lichtstraat in uw aanbouw?

  Bent u op zoek naar lichtstraat inspiratie? Met veel plezier bieden wij de inspiratie die u zoekt met betrekking tot het model, de plaatsing van de lichtstraat en de inrichting van de ruimte.

 • sparingsmaat van een lichtstraat

  De sparingsmaat van een lichtstraat

  Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste sparingsmaat voor het dak van uw lichtstraat? De Lichtstraat Expert staat u bij tijdens iedere fase van de opbouw van de lichtstraat. Ook als aannemer kunt u rekenen op ons advies.

 • antraciete lichtstraat in moderne eetkamer

  Lichtstraat met verlichting

  Maak uw lichtstraat compleet door het plaatsen van verlichting. Laat u verrassen door de mogelijkheden rondom het plaatsen van onze lichtstraten in combinatie met diverse soorten verlichting.

 • Lichtstraat van De Lichtstraat Expert

  Een lichtstraat bouwpakket op maat

  Bent u aannemer en heeft u interesse in het plaatsen van lichtstraten? Wij maken de montage makkelijk door het leveren van complete lichtstraat bouwpakketten.

 • Lessenaar

  Wat is een frameless lichtstraat?

  Bij De Lichtstraat Expert heeft u een ruime keuze in lichtstraten. Met onze drie varianten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de lichtstraat die bij uw woonwensen past. Wij leveren desgewenst de lessenaar, het schilddak en het zadeldak. Bent u op zoek naar een minimalistische lichtstraat in een frameless design? Kies dan voor de lessenaar.

 • Maatwerk lichtstraat wordt gemaakt in onze eigen werkplaats

  Kies voor een maatwerk lichtstraat

  Een lichtstraat is een waardevolle toevoeging aan iedere woning. Een maatwerk lichtstraat zorgt voor meer lichtinval en het geeft de ruimte een totaal andere sfeer.

 • Bouwtekening van een lichtstraat

  Bouwtekening van een lichtstraat

  Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw uitbouw, serre of veranda? Heeft u altijd een lichtstraat zelf willen maken of laten maken? Een lichtstraat voorziet uw woning van meer lichtinval en geeft een sfeervolle uitstraling.

 • Lichtstraat plaatsen

  Lichtstraat plaatsen

  Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

 • Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

  Lichtstraat in uw aanbouw

  Droomt u al jaren van een aanbouw met lichtstraat aan uw woning? Dan kunt u overwegen om een lichtstraat in uw aanbouw te plaatsen.

 • lichtstraat kopen voor in tuinkamer

  Wilt u een lichtstraat kopen?

  Bent u geïnteresseerd in het kopen van een lichtstraat? Een lichtstraat kopen is een waardevolle investering. Zo zorgt een lichtstraat voor extra licht in uw woning, waardoor kleuren en materialen in uw woning beter tot zijn recht komen.

 • Schilddak in serre

  Aan het verbouwen? Overweeg een lichtstraat!

  Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Overweeg dan om een lichtstraat te laten plaatsen.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Vlakke lichtstraat

  Wat kost een lichtstraat?

  Wat zijn de kosten van de aanschaf een lichtstraat? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? Wij nemen u mee in het kostenplaatje van onze hoogwaardige lichtstraten.

 • Schilddak lichtstraat zwart met lamp

  Ventilatie in een lichtstraat | Hoe werkt dat?

  Wat is er mogelijk op het gebied van ventilatie? En hoe houd je de ruimte koel met een lichtstraat? Lees onderstaand onze mogelijkheden.

 • lichtexpert

  Een zwarte lichtstraat maakt uw interieur compleet!

  Een zwarte lichtstraat is dan ook een prachtige eyecatcher in een modern interieur. Niet alleen brengt een lichtstraat veel daglicht, maar ook geeft het een sfeervolle en luxe uitstraling aan uw huis.

 • Lessenaar in een schuin dak bij een woning aanbouw

  Een lichtstraat in een schuin dak: kan dat?

  Een lichtstraat is een goede investering om de hoeveelheid daglicht te herstellen of te vergroten in een ruimte. Kan een lichtstraat ook in een schuin dak, bijvoorbeeld in een pannendak of een zinken dak? Ja, dat is zeker mogelijk. Wij plaatsen ook lichtstraten in een schuin dak.

 • Maatwerk lessenaar

  Advies over een lichtstraat?

  Op zoek naar advies over een lichtstraat? Wij denken graag met u mee. Welke lichtstraat is in uw woonsituatie de beste keuze?

 • Zadeldak op het dak

  Lichtstraat in een betonnen dak

  Lichtstraat in betonnen dak? Wij verzorgen het van A tot Z. Met onze vakbekwame timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Zadeldak in woningen te Amersfoort

  Is een lichtstraat goed geïsoleerd?

  Een lichtstraat is dé manier om een donker ruimte lichter te maken. De ruimte wordt beter verlicht, wat maakt dat uw interieur beter tot zijn recht komt. Ook zorgt een lichtstraat voor meer warmte wanneer de zon erop staat. Maar hoe goed is een lichtstraat geïsoleerd?

 • Schilddak in veranda te Breda

  Een lichtstraat in uw veranda: behoudt uw daglicht in huis

  Denkt u na over de aanschaf van een veranda? Een veranda naast uw woning kan de hoeveelheid daglicht in huis verminderen. Een lichtstraat in de veranda is een goede oplossing voor het behoud of het vergroten van het zonlicht in huis.

 • Lichtstraat met open raam

  Lichtstraat die open kan: voor u op maat gemaakt

  Zoekt u naar een lichtstraat die open kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze lichtstraten zijn ook beschikbaar met een elektrisch dakraam.

 • Lessenaar lichtstraten in moderne veranda te Leeuwarden

  Lichtkoepel plaatsen? Wij ontwerpen de lessenaar

  De lessenaar is een variant op de traditionele lichtkoepel. Ideaal voor een comfortabele, ruimtelijke sfeer in huis. Ontdek alle voordelen.

 • Leerling timmerman

  Zelfbouw lichtstraat: zelf een lichtstraat maken?

  Wilt u een houten lichtstraat zelf maken? Dat kan eenvoudig met behulp van onze montagehandleidingen.

 • Zwarte lichtstraat in veranda aan huis

  Lichtstraat in een overkapping

  Uit jarenlange ervaring weten wij dat een lichtstraat onmisbaar is in een overkapping. Op zoek naar professioneel vakmanschap? Bekijk ons aanbod.

 • Glazen lichtstraat

  Lichtstraat in uw uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval

  Heeft u een uitbouw of gaat u een uitbouw plaatsen? Overweeg dan een lichtstraat. Wij vertellen u welke lichtstraat bij uw uitbouw past.

 • lichtstraat plat dak

  Carport met lichtstraat

  Hoogwaardige lichtstraat in uw carport plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek wat licht met uw carport doet.

 • Schilddak met elektrisch scherm in Breda

  Zonwering voor lichtstraat

  Een zonwerende geïsoleerde lichtstraat aanschaffen? Dat wordt optimaal genieten van uw lichtstraat: zomer èn winter.

 • lichtstraat renovatie

  Lichtstraat renovatie

  Overweegt u een lichtstraat renovatie of bent u niet tevreden met uw huidige lichtkoepel of lichtstraat? Wij kunnen het glas vervangen of de complete lichtstraat vernieuwen.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld