Inloggen

Lichtstraat die open kan: voor u op maat gemaakt

Zoekt u naar een lichtstraat die open kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze lichtstraten zijn ook beschikbaar met een elektrisch dakraam.

Lichtstraat dakraam

Voordelen van een lichtstraat die open kan

Bij veel warme lucht in de ruimte, zorgt een dakraam in de lichtstraat voor snelle ventilatie. De warme lucht stijgt op en kan zo via de lichtstraat de ruimte weer verlaten. De warmte wordt hierdoor goed gereguleerd zonder dat dit ten koste gaat van het daglicht in de ruimte. Daglicht is natuurlijk dé reden om een lichtstraat aan te schaffen. Of een ruimte nu daglicht mist of dat u de huidige hoeveelheid daglicht wil behouden na het maken van een aanbouw? Een lichtstraat is de oplossing.

Niet alleen voor woonhuizen is een lichtstraat die open kan een goede toevoeging, maar ook voor de grotere gebouwen of panden is het ideaal. Af en toe een ruimte kunnen luchten is fijn. Denk aan een volle kantoorruimte, drukbezochte winkel of een veelgebruikte woonkamer: af en toe een briesje frisse lucht is erg behaaglijk.

detail lichtstraat

Beschikbaar in alle modellen

Wij bieden drie verschillende modellen lichtstraten aan: een lessenaar, zadeldak en schilddak. Dus of u nu op zoek ben naar een lessenaar met elektrisch dakraam, zadeldak met elektrisch dakraam of schilddak met elektrisch dakraam? Het is allemaal mogelijk bij de Lichtstraat Expert.

Onze producten

Bekijk al onze modellen

Op zoek naar meer informatie over de verschillende modellen lichtstraten? Bekijk hier onze verschillende modellen.

Schilddak

Het schilddak heeft een klassieke en luxe uitstraling. Dankzij de vier schuine zijdes en de lage kantafwerking geniet u met een schilddak van de meeste lichtopbrengst. 

vanaf € 2957.31 € 3578.35 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Zadeldak

Een zadeldak is aan twee zijden voorzien van schuin glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Het zadeldak heeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

vanaf € 2052.10 € 2483.05 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Lessenaar

Een lessenaar heeft één of meerdere glasvakken die schuin gemonteerd worden. Deze lichtstraat kan in een plat of schuin dak geplaatst worden.

vanaf € 1338.98 € 1620.17 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Vraag onze inspiratiebrochure aan voor meer informatie!

Benieuwd naar meer informatie over onze lichtstraten en onze werkwijze? Lees verder in onze brochure.

Brochure De Lichtstraat Expert
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld