Inloggen

Lichtstraat renovatie

Overweegt u een lichtstraat renovatie of bent u niet tevreden met uw huidige lichtkoepel of lichtstraat? Wij kunnen het glas vervangen of de complete lichtstraat vernieuwen.

Lichtkoepel vervangen of renoveren?

Wilt u uw lichtkoepel vervangen of uw lichtstraat renoveren? Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden van De Lichtstraat Expert. Een lichtkoepel kan dof geworden zijn, verouderd of de constructie kan toe zijn aan renovatie. Of het kan ook zijn dat het u om een betere isolatie gaat.

Overweeg een renovatie van uw lichtstraat door kunststof, enkel of dubbelglas te vervangen door HR++ of HR+++. Triple glas is opgebouwd uit drie glasplaten en heeft isolerend gas tussen de glasplaten. Daarmee heeft HR+++ de hoogste isolatiewaardes.

lichtstraat renovtie

Complete lichtstraat renovatie

Soms is een lichtstraat of lichtkoepel zo beschadigd of verouderd dat het slimmer is om te kiezen voor lichtstraat renovatie. Denk aan een lichtkoepel die slecht geïsoleerd is. Vanwege de hoge energie- en gasprijzen kan een lichtkoepel vervangen of renoveren dan een goede keuze zijn. Of wellicht bent u verhuisd en niet tevreden met de lichtkoepel in uw nieuwe huis. Wat de situatie ook is, voor het plaatsen van een nieuw model bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze modellen hebben een zeer gunstige hellingshoek bij het glas, waardoor een diffuse lichtinval ontstaat. Dit maakt dat onze lichtstraten een hoge lichtopbrengst hebben. Daarnaast worden ze ook van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Zo bestaat de lichtstraat uit een hardhouten romp, rubber, glas en wordt hij afgewerkt met aluminium afdekprofielen. Daarmee hebben al onze lichtstraten een lange levensduur, zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij en uitstekend geïsoleerd.

vakmannen DLE

Wij vervangen uw lichtstraat graag

Voorafgaand aan een lichtstraat renovatie maken wij graag een afspraak op locatie. Op deze manier kunnen wij het beste advies geven over de huidige situatie en de vervolgstappen bepalen. De lichtstraat realiseren wij in onze eigen werkplaats in Barneveld. In korte tijd vervangen wij de lichtstraat op locatie. Hierbij verwijderen wij het oude model om hierna met veel zorg de nieuwe lichtstraat te monteren. Natuurlijk nemen wij dan de oude lichtstraat of lichtkoepel weer mee.

U kunt er ook voor kiezen om de lichtstraat door een aannemer te laten plaatsen. Dan leveren wij de lichtstraat prefab aan, zodat deze direct gemonteerd kan worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het vervangen of renoveren van een lichtkoepel of lichtstraat? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur.

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij maken een lichtstraat graag weer als nieuw. Neem contact met ons op voor een goede oplossing.

Is uw lichtkoepel of lichtstraat aan vervanging toe? 

Wij maken uw lichtstraat graag weer als nieuw. Neem contact met ons op voor een goede oplossing.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld