Inloggen

Over De Lichtstraat Expert

Een persoonlijk advies op maat is bij ons de standaard. In onze werkplaats in Barneveld gaat ons team van enthousiaste vakmensen aan de slag. Hier maken wij met plezier een lichtstraat die voldoet aan uw wensen.

Professioneel vakmanschap

Vanaf 2007 kregen onze partners van De VerandaSpecialist regelmatig de uitdaging om serre’s en veranda’s te monteren met een lichtstraat.

Inmiddels hebben wij deze lichtstraten zo doorontwikkeld dat wij deze via De Lichtstraat Expert exclusief aanbieden aan particulieren en aannemers die op zoek zijn naar lichtstraten in diverse modellen en afmetingen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van hoogwaardige lichtstraten. Wij monteren de lichtstraten op locatie. Ons ervaren team is gericht op duurzame materialen, zodat u jarenlang geniet van professioneel vakmanschap.

 

Maatwerk in Barneveld

Een lichtstraat die past bij de stijl van uw woning. Daar draait het om bij De Lichtstraat Expert. Daarom bieden we naast onze standaardmodellen ook maatwerk lichtstraten aan. In onze werkplaats in Barneveld maken wij een lichtstraat speciaal voor u op maat. Omdat alles uitsluitend maatwerk is, kunnen de kleuren, materialen en afmetingen door u bepaald worden. Zo ontstaat er een unieke lichtstraat, passend bij u en de stijl van uw woning.

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over onze producten in uw situatie?

Een hoogwaardige lichtstraat in uw woning of buitenverblijf? Wij denken graag met u mee. Wij komen op locatie inmeten en geven vrijblijvend advies. Ontdek wat daglicht met uw woning doet!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Download onze brochure en ontdek de mogelijkheden

In onze brochure vindt u alles over de kenmerken van onze lichtstraten en onze werkwijze. En laat u inspireren door onze reeds gerealiseerde projecten!

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld