Inloggen

Over De Lichtstraat Expert

Een persoonlijk advies op maat is bij ons de standaard. In onze werkplaats in Barneveld gaat ons team van enthousiaste vakmensen aan de slag. Hier maken wij met plezier een lichtstraat die voldoet aan uw wensen.

Professioneel vakmanschap

Vanaf 2007 kregen onze andere bedrijven: De VerandaSpecialist en DeSerreSpecialist regelmatig de uitdaging om serres en veranda’s te monteren met een lichtstraat. Inmiddels hebben wij deze lichtstraten zo doorontwikkeld dat wij deze via De Lichtstraat Expert exclusief aanbieden aan particulieren en aannemers die op zoek zijn naar lichtstraten in diverse modellen en afmetingen.

Met onze vakmensen zijn wij dé expert op het gebied van hoogwaardige lichtstraten. Voor het ontwerpen, bouwen en plaatsen van lichtstraten bent u bij De Lichtstraat Expert aan het juiste adres. Wij monteren de lichtstraten op locatie. De lichtstraten worden gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen, zodat u jarenlang geniet van professioneel vakmanschap.

De Lichtstraat Expert werkplaats te Barneveld

Maatwerk in Barneveld

Een lichtstraat die past bij de stijl van uw woning. Daar draait het om bij De Lichtstraat Expert. Daarom bieden we naast onze standaardmodellen ook maatwerk lichtstraten aan.

In onze werkplaats in Barneveld maken wij een lichtstraat speciaal voor u op maat. Omdat alles uitsluitend maatwerk is, kunnen de kleuren, materialen en afmetingen door u bepaald worden. Zo ontstaat er een unieke lichtstraat, passend bij u en de stijl van uw woning.

 

Kom jij ons team versterken?

Wij werken met kwalitatief en duurzaam hout, waarbij maatwerk centraal staat. Met zo’n 30 collega’s gaan wij iedere dag de uitdaging aan om mooie projecten neer te zetten. Kom jij meewerken in ons team? Je levert hier een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en er is ruimte voor eigen inbreng.

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke lichtstraat past bij uw woonsituatie?

Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen

Download onze brochure en ontdek de mogelijkheden

In onze brochure vindt u alles over de kenmerken van onze lichtstraten en onze werkwijze. En laat u inspireren door onze reeds gerealiseerde projecten!

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld