Inloggen

Schilddak

Offerte aanvragen

Wat is een schilddak?

Het schilddak is dé perfecte oplossing voor een maximale lichtopbrengst. Dit model, ook wel een zadeldak met wolfseinden genoemd, is een hoogwaardige versie van het zadeldak. Het schilddak heeft vier zijden met schuin glas. Aan de twee uiteinden worden driehoekvormige ramen geplaatst. Zo komt het glas mooi bij elkaar in een punt. Het schilddak heeft met zijn vier schuine zijden een klassieke en luxe uitstraling. Dankzij de verdeling van de ramen én de lage kantafwerking geniet u met een schilddak van de meeste lichtopbrengst.

Waar kunt u een schilddak plaatsen?

Een schilddak lichtstraat is alleen vrijstaand op een plat dak te plaatsen. Bent u op zoek naar een lichtstraat die tegen de gevel geplaatst kan worden? Dan raden wij de lessenaar aan.

Details over een schilddak

Het schilddak is opgebouwd uit mahonie hardhout en wordt standaard gegrond in RAL 7021. De aluminium afdeklijsten op het dak zorgen voor een onderhoudsvrije lichtstraat en worden standaard geleverd in RAL 9005.

Model schilddak lichtstraat

  • Maximale lichtopbrengst
  • Geschikt om in het midden van een dak te plaatsen
  • De vakverdeling is geheel naar wens te bepalen
  • Diverse afmetingen en glassoorten
vanaf € 2957.31 € 3578.35 excl. BTW incl. BTW

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over onze producten in uw woonsituatie?

Een hoogwaardige lichtstraat in uw woning of buitenverblijf? Wij denken graag met u mee. Wij komen op locatie inmeten en geven vrijblijvend advies. Ontdek wat daglicht met uw woning doet!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Klaas Willem Verkoper De Lichtstraat Expert
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld