Inloggen

Renovatie

Wilt u uw lichtstraat of lichtkoepel laten renoveren? Bij een lekkage of bij een oudere lichtstraat kunt u een complete lichtstraat renovatie overwegen. Dan verwijderen wij de huidige situatie en wordt er een nieuwe lichtstraat geplaatst.

 • Lichtstraat van De Lichtstraat Expert

  Een lichtstraat bouwpakket op maat

  Bent u aannemer en heeft u interesse in het plaatsen van lichtstraten? Wij maken de montage makkelijk door het leveren van complete lichtstraat bouwpakketten.

 • Lichtstraat plaatsen

  Lichtstraat plaatsen

  Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

 • Zadeldak in woningen te Amersfoort

  Is een lichtstraat goed geïsoleerd?

  Een lichtstraat is dé manier om een donker ruimte lichter te maken. De ruimte wordt beter verlicht, wat maakt dat uw interieur beter tot zijn recht komt. Ook zorgt een lichtstraat voor meer warmte wanneer de zon erop staat. Maar hoe goed is een lichtstraat geïsoleerd?

 • lichtstraat renovatie

  Lichtstraat renovatie

  Overweegt u een lichtstraat renovatie of bent u niet tevreden met uw huidige lichtkoepel of lichtstraat? Wij kunnen het glas vervangen of de complete lichtstraat vernieuwen.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld