Inloggen

Uitbouw

Op zoek naar meer daglicht in uw uitbouw? Overweeg een lichtstraat in uw uitbouw te laten plaatsen. Ontdek wat daglicht in uw woning doet!

 • Schilddak in plat dak

  Lichtstraat in een plat dak: ons specialisme

  Op zoek naar de ideale lichtstraat voor een plat dak? Bij de lichtstraatexpert krijgt u 10 jaar garantie, optimale isolatie, advies op maat en de mogelijkheid tot zonwering. Kies voor professioneel vakmanschap.

 • Smal zadeldak in aanbouw

  Inspiratie: lichtstraat in de keuken

  Wilt u in uw keuken genieten van een maximale hoeveelheid daglicht? Of wilt u uw keuken ruimer laten ogen én aanvoelen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken! De keuken is de ideale locatie om onze diverse lichtstraten goed tot hun recht te laten komen.

 • Lichtstraat in aanbouw

  Waar plaats je een lichtstraat?

  Twijfelt u over het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Er is ook veel te kiezen. Denk hierbij aan de verschillende modellen, afmetingen en de juiste plaats voor de lichtstraat. Wij helpen u graag met deze keuzes!

 • lichtstraat huizen lichtstraat

  ZTA waarde en LTA waarde lichtstraat

  Heeft u wel eens gehoord van de LTA- waarde en de ZTA-waarde van een lichtstraat? Wij lichten het graag voor u toe. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee over de juiste waarden voor uw lichtstraat.

 • Lichtstraat in woonkamer

  Op zoek naar inspiratie voor een lichtstraat in uw aanbouw?

  Bent u op zoek naar lichtstraat inspiratie? Met veel plezier bieden wij de inspiratie die u zoekt met betrekking tot het model, de plaatsing van de lichtstraat en de inrichting van de ruimte.

 • sparingsmaat van een lichtstraat

  De sparingsmaat van een lichtstraat

  Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste sparingsmaat voor het dak van uw lichtstraat? De Lichtstraat Expert staat u bij tijdens iedere fase van de opbouw van de lichtstraat. Ook als aannemer kunt u rekenen op ons advies.

 • antraciete lichtstraat in moderne eetkamer

  Lichtstraat met verlichting

  Maak uw lichtstraat compleet door het plaatsen van verlichting. Laat u verrassen door de mogelijkheden rondom het plaatsen van onze lichtstraten in combinatie met diverse soorten verlichting.

 • Bouwtekening van een lichtstraat

  Bouwtekening van een lichtstraat

  Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw uitbouw, serre of veranda? Heeft u altijd een lichtstraat zelf willen maken of laten maken? Een lichtstraat voorziet uw woning van meer lichtinval en geeft een sfeervolle uitstraling.

 • Lichtstraat plaatsen

  Lichtstraat plaatsen

  Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

 • Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

  Lichtstraat in uw aanbouw

  Droomt u al jaren van een aanbouw met lichtstraat aan uw woning? Dan kunt u overwegen om een lichtstraat in uw aanbouw te plaatsen.

 • lichtstraat kopen voor in tuinkamer

  Wilt u een lichtstraat kopen?

  Bent u geïnteresseerd in het kopen van een lichtstraat? Een lichtstraat kopen is een waardevolle investering. Zo zorgt een lichtstraat voor extra licht in uw woning, waardoor kleuren en materialen in uw woning beter tot zijn recht komen.

 • Schilddak in serre

  Aan het verbouwen? Overweeg een lichtstraat!

  Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Overweeg dan om een lichtstraat te laten plaatsen.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Vlakke lichtstraat

  Wat kost een lichtstraat?

  Wat zijn de kosten van de aanschaf een lichtstraat? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? Wij nemen u mee in het kostenplaatje van onze hoogwaardige lichtstraten.

 • lichtexpert

  Een zwarte lichtstraat maakt uw interieur compleet!

  Een zwarte lichtstraat is dan ook een prachtige eyecatcher in een modern interieur. Niet alleen brengt een lichtstraat veel daglicht, maar ook geeft het een sfeervolle en luxe uitstraling aan uw huis.

 • Lessenaar in een schuin dak bij een woning aanbouw

  Een lichtstraat in een schuin dak: kan dat?

  Een lichtstraat is een goede investering om de hoeveelheid daglicht te herstellen of te vergroten in een ruimte. Kan een lichtstraat ook in een schuin dak, bijvoorbeeld in een pannendak of een zinken dak? Ja, dat is zeker mogelijk. Wij plaatsen ook lichtstraten in een schuin dak.

 • Maatwerk lessenaar

  Advies over een lichtstraat?

  Op zoek naar advies over een lichtstraat? Wij denken graag met u mee. Welke lichtstraat is in uw woonsituatie de beste keuze?

 • Lichtstraat met open raam

  Lichtstraat die open kan: voor u op maat gemaakt

  Zoekt u naar een lichtstraat die open kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze lichtstraten zijn ook beschikbaar met een elektrisch dakraam.

 • Glazen lichtstraat

  Lichtstraat in uw uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval

  Heeft u een uitbouw of gaat u een uitbouw plaatsen? Overweeg dan een lichtstraat. Wij vertellen u welke lichtstraat bij uw uitbouw past.

 • lichtstraat plat dak

  Carport met lichtstraat

  Hoogwaardige lichtstraat in uw carport plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek wat licht met uw carport doet.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld