Inloggen

Lichtstraat in uw uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval

Heeft u een uitbouw of gaat u een uitbouw plaatsen? Overweeg dan een lichtstraat. Wij vertellen u welke lichtstraat bij uw uitbouw past.

Waarom een lichtstraat in uw uitbouw?

Wilt u in genieten van veel daglicht in huis? Ga dan voor een lichtstraat in uw uitbouw. Met een lichtstraat in uw uitbouw voorkomt u dat het donker wordt in de woning, door het aanbouwen aan de woning.

Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

Welke lichtstraat past bij mijn uitbouw

Het is belangrijk om zorgvuldig na te denken over het juiste type lichtstraat voor uw uitbouw. Een lessenaar is een minimalistische lichtstraat die vrijstaand of tegen de gevel wordt gemonteerd. Als u de lichtstraat in het midden van het dak wilt plaatsen, dan kunt u het beste kiezen voor het karakteristieke zadeldak. Een schilddak, de hoogwaardige versie van het zadeldak, levert dankzij de driehoekvormige ruiten het meeste licht op. De keuze in afmetingen en het aantal ruiten zijn afhankelijk van uw smaak en woonsituatie. Wij maken gebruik van slanke profielen voor een optimale lichtinval. Daarnaast hebben onze lichtstraten een hellingshoek van 11 graden, zodat het vuil van het glas met het water mee naar beneden spoel.

Hoeveel kost een lichtstraat in een uitbouw?

Bent u benieuwd naar de kosten van het monteren van een lichtstraat in uw nieuwe of bestaande uitbouw? Omdat wij vooral maatwerk leveren, is de prijs afhankelijk van de afmetingen en andere specificaties. Ook hangt de prijs af van uw keuze om de lichtstraat zelf te monteren of door onze vakmensen te laten monteren. Dit kunt u eenvoudig aangeven in uw offerte-aanvraag. U ontvangt vervolgens een offerte op maat.

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij plaatsen onze hoogstaande lichtstraten in uw nieuwe of bestaande uitbouw. Neem contact op voor een offerte.

Een lichtstraat in uw uitbouw?

Wij plaatsen onze hoogstaande lichtstraten in nieuwe of bestaande uitbouw. Neem contact op voor een offerte.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld