Inloggen

Schuin dak

Een lichtstraat in een schuin dak: wat zijn de mogelijkheden? Ontdek de mogelijkheden van onze maatwerk lichtstraten.

 • Lichtstraat expert in België

  Op zoek naar een glazen dak?

  Hoort het uitbreiden van uw woning bij uw woonwensen? Kies dan voor een glazen dak in uw aanbouw. U geniet dan niet alleen van meer woonruimte, maar ook van voldoende daglicht in uw woning!

 • Zwart schilddak in buitenkamer

  Wat is een lichtstraat met wolfseinden?

  Bent u enthousiast over het plaatsen van een lichtstraat in uw huidige woning of uitbouw? Bent u hiervoor op zoek naar een lichtstraat met maximale lichtopbrengst? Kies op uw dak dan voor een lichtstraat met wolfseinden!

 • Lessenaar

  Wat is een frameless lichtstraat?

  Bij De Lichtstraat Expert heeft u een ruime keuze in lichtstraten. Met onze drie varianten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de lichtstraat die bij uw woonwensen past. Wij leveren desgewenst de lessenaar, het schilddak en het zadeldak. Bent u op zoek naar een minimalistische lichtstraat in een frameless design? Kies dan voor de lessenaar.

 • Maatwerk lichtstraat wordt gemaakt in onze eigen werkplaats

  Kies voor een maatwerk lichtstraat

  Een lichtstraat is een waardevolle toevoeging aan iedere woning. Een maatwerk lichtstraat zorgt voor meer lichtinval en het geeft de ruimte een totaal andere sfeer.

 • Lichtstraat plaatsen

  Lichtstraat plaatsen

  Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Lessenaar in een schuin dak bij een woning aanbouw

  Een lichtstraat in een schuin dak: kan dat?

  Een lichtstraat is een goede investering om de hoeveelheid daglicht te herstellen of te vergroten in een ruimte. Kan een lichtstraat ook in een schuin dak, bijvoorbeeld in een pannendak of een zinken dak? Ja, dat is zeker mogelijk. Wij plaatsen ook lichtstraten in een schuin dak.

 • Lessenaar lichtstraten in moderne veranda te Leeuwarden

  Lichtkoepel plaatsen? Wij ontwerpen de lessenaar

  De lessenaar is een variant op de traditionele lichtkoepel. Ideaal voor een comfortabele, ruimtelijke sfeer in huis. Ontdek alle voordelen.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld