Inloggen

Veranda

Een lichtstraat in uw veranda? Wij plaatsen uw luxe lichtstraat in uw veranda, serre of uitbouw. Lees meer over onze maatwerk lichtstraten.

 • Schilddak in plat dak

  Lichtstraat in een plat dak: ons specialisme

  Op zoek naar de ideale lichtstraat voor een plat dak? Bij de lichtstraatexpert krijgt u 10 jaar garantie, optimale isolatie, advies op maat en de mogelijkheid tot zonwering. Kies voor professioneel vakmanschap.

 • Lessenaar

  Wat is een frameless lichtstraat?

  Bij De Lichtstraat Expert heeft u een ruime keuze in lichtstraten. Met onze drie varianten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de lichtstraat die bij uw woonwensen past. Wij leveren desgewenst de lessenaar, het schilddak en het zadeldak. Bent u op zoek naar een minimalistische lichtstraat in een frameless design? Kies dan voor de lessenaar.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Schilddak in veranda te Breda

  Een lichtstraat in uw veranda: behoudt uw daglicht in huis

  Denkt u na over de aanschaf van een veranda? Een veranda naast uw woning kan de hoeveelheid daglicht in huis verminderen. Een lichtstraat in de veranda is een goede oplossing voor het behoud of het vergroten van het zonlicht in huis.

 • Lichtstraat met open raam

  Lichtstraat die open kan: voor u op maat gemaakt

  Zoekt u naar een lichtstraat die open kan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze lichtstraten zijn ook beschikbaar met een elektrisch dakraam.

 • Lessenaar lichtstraten in moderne veranda te Leeuwarden

  Lichtkoepel plaatsen? Wij ontwerpen de lessenaar

  De lessenaar is een variant op de traditionele lichtkoepel. Ideaal voor een comfortabele, ruimtelijke sfeer in huis. Ontdek alle voordelen.

 • Zwarte lichtstraat in veranda aan huis

  Lichtstraat in een overkapping

  Uit jarenlange ervaring weten wij dat een lichtstraat onmisbaar is in een overkapping. Op zoek naar professioneel vakmanschap? Bekijk ons aanbod.

 • lichtstraat plat dak

  Carport met lichtstraat

  Hoogwaardige lichtstraat in uw carport plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek wat licht met uw carport doet.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld