Lichtstraat plat dak

Lichtstraat plat dak

 

Wilt u optimaal comfort in uw woning? Zonder lamplicht uw boek kunnen lezen en een grotere uitstraling qua ruimte in uw favoriete vertrek? Een lichtstraat in uw platte dak biedt de oplossing! De LichtstraatSpecialist geeft u de mogelijkheid om een hoogwaardige lichtstraat voor uw platte dak te kopen. Onze lichtstraten hebben we afgelopen jaren zo geoptimaliseerd, dat u profiteert van een optimale levensduur en weinig onderhoud. Een lichtstraat koopt u bij ons al vanaf € 680,-. Ieder product wordt volledig met de hand gemaakt: echt ambachtswerk!

 

Lichtstraat plat dak

We bieden drie verschillende lichtstraten aan die uw wooncomfort vergroten. Dat zijn de volgende modellen: lessenaar lichtstraat, zadeldak lichtstraat en een zadeldak lichtstraat met wolfseinden. Naast onze standaardmaten kunnen wij uw lichtstraat volledig op maat maken. Vraag daarvoor gerust een prijsopgaaf aan. Op werkdagen beantwoorden we uw vraag binnen 24 uur. Wilt u direct een reactie? Bel ons dan via 0342 219073. 

Zadeldak - Ede 2
Zadeldak lichtstraat

We helpen u graag

Een lichtstraat is geschikt voor een plat dak van vrijwel ieder vertrek: een veranda, serre, keuken, woonkamer of waar u maar wilt. Een lichtstraat kan enkel in het midden van een plat dak bevestigd worden, behalve de lessenaar lichtstraat: deze kan ook tegen een gevel geplaatst worden. U kunt altijd een foto sturen en vragen om een beoordeling of een lichtstraat geschikt is voor uw situatie.

 

Montage lichtstraat plat dak

Laat uw lichtstraat in uw platte dak monteren in ons beheer of kies ervoor om dat zelf te doen (uiteraard kunt u ook een aannemer inschakelen om uw lichtstraat met plat dak te plaatsen). Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van lichtstraten bij De VerandaSpecialist en De SerreSpecialist waardoor we uw lichtstraat snel en vakkundig inbouwen. Wilt u inspiratie opdoen? Dan kunt u per model onze inspiratiepagina’s bekijken. Zo ziet u eenvoudig voor welke toepassingen wij al een lichtstraat geleverd hebben. Een lichtstraat voor uw platte dak wordt standaard geleverd met watergedragen grondverf en aluminium, onderhoudsvrije glasprofielen.

 

Lichtstraat Barneveld

Bekijk al onze modellen en bestel uw lichtstraat via onze website. Wij zijn gevestigd in Barneveld. Ons bedrijf is gemakkelijk te bereiken via diverse toevalswegen. In overleg kunnen we uw lichtstraat bezorgen.