Inloggen

Waar plaats je een lichtstraat?

Twijfelt u over het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Er is ook veel te kiezen. Denk hierbij aan de verschillende modellen, afmetingen en de juiste plaats voor de lichtstraat. Wij helpen u graag met deze keuzes!

Schilddak in uitbouw te Lelystad

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat is een glazen opzet voor het dak van uw woning, uitbouw, veranda of serre. Lichtstraten worden het meest geplaatst op een uitbouw of aanbouw. Bij het plaatsen van een uitbouw of aanbouw kan er namelijk een donker gebied ontstaan in uw woonruimte. Bij De Lichtstraat Expert plaatsen wij lichtstraten op ieder dak. Ook op uw veranda, serre, carport of overkapping.

De modellen

De Lichtstraat Expert levert drie standaard modellen voor uw lichtstraat. Wij beschikken over veel ervaring met het maken en plaatsen van deze modellen. De ontwerpen hiervoor zijn voortgekomen uit de wens om de beste lichtstraten te ontwikkelen. Door het kiezen van een lichtstraat uit ons assortiment bent u verzekerd van ruime en mooie lichtinval en een tocht- en lekvrije lichtstraat.

De lessenaar heeft een minimalistisch uiterlijk en beschikt over weinig framewerk. Het zadeldak heeft meer framewerk en beschikt over twee glazen zijdes met schuin glas. Het schilddak lijkt op het zadeldak, enkel uitgebreid met twee glazen wolfseinden. Deze modellen zijn beschikbaar in standaardmaten en worden standaard gegrond in de kleur zwartgrijs of wit. Wilt u liever een andere maat of een andere kleur? Dat kan natuurlijk ook, neem hiervoor altijd even contact met ons op. Wij maken uw gewenste lichtstraat dan met veel plezier voor u in onze werkplaats.

Schilddak in uitbouw

De plaatsing van uw lichtstraat 

Voor het plaatsen van de door u gewenste lichtstraat zijn er verschillende opties mogelijk. Al onze lichtstraten kunnen geplaatst worden op een plat dak of een schuin dak. De lessenaar kan vrijwel overal op het dak geplaatst worden, ook tegen een gevel. Het schilddak en het zadeldak daarentegen lenen zich er het beste voor om in het midden van uw dak geplaatst te worden.

Twijfelt u over de precieze locatie en afmetingen? Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen u precies informeren over de verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Door dit samen te beslissen kunt u genieten van een prachtige lichtstraat, passend bij uw uitbouw en uw woning.

Wilt u meer weten over het plaatsen van een lichtstraat? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en zij voorzien u met veel plezier van het benodigde en professionele advies.

Wilt u meer weten over het plaatsen van een lichtstraat? 

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en zij voorzien u met veel plezier van het benodigde en professionele advies.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld