Inloggen

Is een lichtstraat goed geïsoleerd?

Een lichtstraat is dé manier om een donker ruimte lichter te maken. De ruimte wordt beter verlicht, wat maakt dat uw interieur beter tot zijn recht komt. Ook zorgt een lichtstraat voor meer warmte wanneer de zon erop staat. Maar hoe goed is een lichtstraat geïsoleerd?

Isolatie in een lichtstraat

Een lichtstraat is dé manier om een donker ruimte lichter te maken. De ruimte wordt beter verlicht, wat maakt dat uw interieur beter tot zijn recht komt. Ook zorgt een lichtstraat voor meer warmte wanneer de zon erop staat. Maar hoe goed is een lichtstraat geïsoleerd?

Vroeger zorgden lichtstraten ervoor dat er veel warmte verloren ging. Kou en wind kwam zo eerder de ruimte in, wat erg vervelend is in de wintermaanden. De lichtstraten waren dan ook niet van hoogwaardig materiaal gemaakt of niet goed gemonteerd. Met onze jaren aan ervaring en vakmanschap weten we een lichtstraat met uitstekende isolerende eigenschappen te plaatsen. Zo is een geïsoleerde lichtstraat niet alleen een goede oplossing voor in een veranda, maar ook ideaal voor in uw woning of aanbouw.

Lessenaarsdak in een keuken in Apeldoorn

De isolatie van onze lichtstraten

De materialen van onze lichtstraten zijn van hout gemaakt, wat er voor zorgt dat er geen koudebrug ontstaat.  Zo bestaat de lichtstraat uit een houten romp, rubber, glas en wordt hij afgewerkt met afdekprofielen. Daarmee zijn al onze lichtstraten uitstekend geïsoleerd. Of u nu kiest voor een lessenaar of een schilddak.

Welke glas biedt de beste isolatie?

Wij bieden alleen lichtstraten met een geïsoleerde toepassing aan, wat maakt dat alle lichtstraten met dubbelveiligheidglas HR++ of trippleveiligheidsglas HR ++ worden geplaatst. Een lichtstraat met trippleveiligheidsglas HR ++ verhoogt de isolatiewaarde met 35%. Ook bieden wij glas aan met zonwering, wat er voor zorgt dat de meest felle zonnestralen geweerd worden. Wij denken graag met u mee en geven vrijblijvend advies over onze verschillende glassoorten.

Bent u op zoek naar advies over de isolatie van een lichtstraat? Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte op voor onze mogelijkheden. Als expert op het gebied van lichtstraten kijken wij graag mee in uw woonsituatie en voorzien u van persoonlijk advies.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u?

Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte op voor onze mogelijkheden.

Meer informatie over de isolatie van onze lichtstraten?

Neem dan contact met ons op. Of vraag een offerte op voor onze mogelijkheden. Als expert op het gebied van lichtstraten kijken wij graag mee in uw woonsituatie en voorzien u van persoonlijk advies.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld