Inloggen

Kies voor een maatwerk lichtstraat

Een lichtstraat is een waardevolle toevoeging aan iedere woning. Een maatwerk lichtstraat zorgt voor meer lichtinval en het geeft de ruimte een totaal andere sfeer.

Uw maatwerk lichtstraat

Lichtstraten zijn uitermate geschikt voor diverse type daken. U kunt een lichtstraat plaatsen op uw platte of hellende dak, maar ook op uw overkapping of carport verzorgt een lichtstraat veel extra zonlicht. Voor het mooiste resultaat kiest u voor een van onze maatwerk lichtstraten.

Ons maatwerk is van hoge kwaliteit. Al uw specifieke wensen met betrekking tot afmetingen en kleur worden in onze werkplaats werkelijkheid. Onze vakmensen realiseren alle lichtstraten volledig met de hand. Zij zagen, spuiten en monteren de maatwerk lichtstraat voor uw woning.

Lichtstraat in aanbouw

De perfecte afmetingen voor uw lichtstraat op maat

Om het optimale effect te bereiken met een lichtstraat is het kiezen van de juiste afmetingen en de perfecte locatie heel erg belangrijk. Onze verkoopadviseurs hebben veel ervaring met het bepalen van deze afmetingen en zij voorzien u graag van advies. U wordt geadviseerd over de beste ligging voor uw lichtstraat ten opzichte van de zon en hierbij wordt ook rekening gehouden met de afmetingen van de woning.

Natuurlijk kijken onze experts altijd naar de afmetingen met betrekking tot de inrichting, eventuele deuren of andere bijzondere accenten aan de woning. Zo kunt u ervoor kiezen om de lichtstraat precies in het midden van de woning te plaatsen of de lichtstraat evenwijdig aan openslaande deuren of schuifpui te plaatsen. Onze verkoopadviseurs bespreken de opties graag met u om samen tot de beste keuze te komen.

Voorbeeld van een elektrische scherm in een lichtstraat

Maatwerk lichtstraat met extra’s 

Naast het kiezen van uw favoriete design en het beslissen van de afmetingen en de locatie van uw lichtstraat, zijn er nog andere keuzes te maken. Onze met de handgemaakte maatwerk lichtstraten kunnen namelijk uitgevoerd worden met diverse extra functies waaronder zonwering.

Onze maatwerk lichtstraten worden indien gewenst uitgerust met zonwerend glas. Dit glas zorgt ervoor dat het de temperatuur niet te hoog oploopt onder de lichtstraat en dat het zicht op een computerscherm of televisie niet belemmerd wordt. U kunt ook kiezen voor elektrische screens om overdadig zonlicht buiten te sluiten.

Daarnaast creëren wij in onze werkplaats ook lichtstraten met elektrische ramen. Deze ramen zijn naar wens gedeeltelijk te openen waardoor warme, opstijgende lucht uw woning gemakkelijk kan verlaten. Onze maatwerk lichtstraten zijn niet voorzien van ventilatieroosters om een koudeval te voorkomen. Bij een koudeval stijgt de warme lucht op, om vervolgens af te koelen en ‘neer te vallen’. Zo voorkomen we een koude luchtstroom in uw woning.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk lichtstraat? Wilt u graag meer weten over de perfecte lichtstraat en de bijbehorende afmetingen voor uw unieke situatie? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij beantwoorden al uw vragen en voorzien u van passend advies.

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten

Meer inspiratie
zadeldak met wolfseinden
Schilddak

Schilddak in aanbouw in Heemstede

Deze bewoners hebben hun woning verbouwd en een grote aanbouw laten realiseren van 7.70...

Lichtstraat in keuken
Zadeldak

Zadeldak in aanbouw in Zwolle

Genieten van veel daglicht in uw aanbouw? Daarom lieten deze bewoners een zadeldak lichtstraat...

Lessenaar in aanbouw in Capelle aan de IJssel
Lessenaar

Lessenaar in aanbouw in Capelle aan de IJssel

In deze aanbouw is een lessenaar uit één geheel geplaatst. Deze lichtstraat heeft en...

Schilddak in aanbouw
Schilddak

Schilddak in uitbouw te Lelystad

Een zwarte lichtstraat valt goed op in een wit plafond. Dit contrast zorgt voor...

Daglicht lichtstraat
Schilddak

Schilddak in uitbouw in Hoofddorp

Een lichtstraat in een uitbouw zorgt voor meer daglicht in huis. Door het uitbouwen...

lichtstraat schilddak in keuken
Schilddak

Schilddak in aanbouw in Langenboom

In deze luxe aanbouw is een schilddak geplaatst van 481 bij 200 cm, voorzien...

Zwarte lichtstraat in veranda aan huis
Schilddak

Schilddak in veranda in Castricum

Met een lichtstraat wordt de hoeveelheid daglicht behouden in huis, wanneer u een veranda...

Zwart schilddak in buitenkamer
Schilddak

Schilddak in tuinkamer in Den Haag

In deze houten tuinkamer hebben wij een schilddak geplaatst van 4 meter lang en...

Lichtstraat in veranda bovenzijde
Schilddak

Schilddak in veranda te Leersum

Wanneer er een veranda aan huis wordt gebouwd, neemt de hoeveelheid daglicht af die...

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld