Inloggen

Carport met lichtstraat

Hoogwaardige lichtstraat in uw carport plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek wat licht met uw carport doet.

Een carport met lichtstraat laten bouwen 

Met een carport heeft u in alle seizoenen een overdekte parkeerplek voor uw auto. Zo kunt u langer genieten van uw auto en blijft uw auto ook langer schoon. Wilt u een carport inclusief lichtstraat laten bouwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen namelijk niet alleen lichtstraten, maar ook veranda’s, serres en andere bijgebouwen. Met zo’n dertig experts gaan wij dagelijks de uitdaging aan om hoogwaardige projecten neer te zetten. Bekijk de websites van De VerandaSpecialist en De SerreSpecialist voor meer informatie.

Wat is het voordeel van het plaatsen van lichtstraat in een carport?

Een carport is vaak een donkere plek. Dit heeft het onvermijdelijke gevolg dat er ook minder licht in uw aansluitende woning valt. Het is dus niet alleen in de carport nadelig dat er weinig licht is, maar ook in de woning zelf. Met een lichtstraat in een carport wordt de hoeveelheid daglicht weer hersteld. Zo kunt u optimaal genieten van uw carport, ook in uw woning.

Welk model lichtstraat past het beste in een carport?

Het dak van een carport is vaak plat of licht hellend. De lessenaar, een alternatief voor een vlakke lichtkoepel, past hier perfect in. Een ander voordeel is dat dit model tegen de gevel geplaatst kan worden. Indien u op zoek bent naar een stijlvol model dat vrijstaand in de carport geplaatst kan worden, kunt u ook kiezen voor een zadeldak of schilddak.

Uitgebreid advies ontvangen? 

Wij denk graag met u mee over welke lichtstraat het beste aansluit bij uw woonsituatie. Neem contact op met de verkoopadviseur voor een lichtstraat op maat.

Onze producten

Drie typen lichtstraten voor uw carport

Zowel de lessenaar, het zadeldak en het schilddak kunnen in uw carport geplaatst worden.

Lessenaar

Een lessenaar heeft één of meerdere glasvakken die schuin gemonteerd worden. Deze lichtstraat kan in een plat of schuin dak geplaatst worden.

vanaf € 1338.98 € 1620.17 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Zadeldak

Een zadeldak is aan twee zijden voorzien van schuin glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Het zadeldak heeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

vanaf € 2052.10 € 2483.05 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Schilddak

Het schilddak heeft een klassieke en luxe uitstraling. Dankzij de vier schuine zijdes en de lage kantafwerking geniet u met een schilddak van de meeste lichtopbrengst. 

vanaf € 2957.31 € 3578.35 excl. BTW incl. BTW Meer informatie
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld