Inloggen

Een lichtstraat in een schuin dak: kan dat?

Een lichtstraat is een goede investering om de hoeveelheid daglicht te herstellen of te vergroten in een ruimte. Kan een lichtstraat ook in een schuin dak, bijvoorbeeld in een pannendak of een zinken dak? Ja, dat is zeker mogelijk. Wij plaatsen ook lichtstraten in een schuin dak.

Kan een lichtstraat in een schuin dak?

Een lichtstraat is een goede investering om de hoeveelheid daglicht te herstellen of te vergroten in een ruimte. Kan een lichtstraat ook in een schuin dak, zoals een pannendak of een zinken dak? Ja, dat is zeker mogelijk. Wij plaatsen ook lichtstraten in een schuin dak. Een lichtstraat in een schuin dak lijkt op een groot dakraam, maar met deze lichtstraat heeft u een grotere lichtinval. Ook geeft een lichtstraat een luxe en unieke uitstraling aan uw woonruimte.

Lessenaar in een schuin dak bij een woning aanbouw

Welke modellen lichtstraten kunnen er in een schuin dak?

Deze lichtstraat loopt in dezelfde hoek mee als het dak en creëert een ruime lichtinval in de woning. Het is vergelijkbaar met een lessenaar, maar dan speciaal afgestemd op een pannendak, rieten dak of een ander schuin dak.

Het voordeel van een lichtstraat van De Lichtstraat Expert is dat u zelf de grootte van het glas kan bepalen. Gaat u voor één of meerdere glasplaten of warmtewerend glas? Wij denken graag mee over de glaskeuze die het beste aansluit bij uw woonsituatie. Uiteraard voldoen onze lichtstraten ook aan hele hoge isolatiewaarden!

Wat is het voordeel van een vlakke lichtstraat in een schuin dak?

Bij een lichtstraat heeft u een grotere lichtinval in vergelijking met een dakkapel of een dakraam. Met natuurlijk licht in huis komen meubels en kleuren in uw woning beter tot hun recht. Een lichtstraat zorgt voor een ruimtelijk effect: geniet optimaal van daglicht in uw huis. Een prachtige afwerking aan de buitenzijde is ons werk en we zorgen er ook voor dat de afwatering goed geregeld is.

Lichtstraat in een pannendak

Maatwerk bij De Lichtstraat Expert

Wij leveren hoogwaardige lichtstraten die van hout gemaakt worden. In onze werkplaats maken wij onze lichtstraten met de hand. Onze vakmannen kunnen de vlakke lichtstraat in een hellend dak plaatsen: zo wordt u compleet ontzorgd. Of kiest u ervoor om de lichtstraat zelf te monteren? Dat is ook mogelijk. Neem contact op met onze verkoopadviseur om de mogelijkheden te bespreken en ontvang passend advies voor uw woonsituatie. Ontdek wat daglicht met uw woning kan doen!

Meer informatie over een lichtstraat in een schuin dak?

Vraag een offerte op bij onze verkoopadviseur. Wij denken graag met u mee!

Meer informatie over een lichtstraat in een schuin dak?

Neem contact op met onze verkoopadviseur voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld