Inloggen

Houten lichtstraat – sfeervol daglicht in uw woning!

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om meer daglicht in uw woonkamer of andere woonruimte binnen te laten? Kies dan voor het plaatsen van één van onze diverse lichtstraten! Een lichtstraat zorgt voor meer daglicht én meer sfeer in uw woning.

lichtstraat huizen lichtstraat

Een houten lichtstraat 

De Lichtstraat Expert plaatst zijn houten lichtstraten in drie verschillende varianten. Kies uw gewenste lichtstraat van hout uit onze diverse, moderne modellen. Maak een keuze uit de lessenaar, het schilddak en het zadeldak. De lessenaar kan tegen een gevel geplaatst worden en heeft een minimalistisch design. Het luxe schilddak biedt een maximale lichtopbrengst dankzij het grote glasoppervlak. Het zadeldak is aan twee zijden voorzien van schuin glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Iedere lichtstraat zorgt voor een unieke lichtinval en heeft een eigen uitstraling. Welke lichtstraat van hout heeft uw voorkeur?

Waarom maken wij een lichtstraat van hout?

De keuze voor houten lichtstraten is een heel bewuste keuze. Het werken met hout biedt namelijk vele voordelen en garandeert u van een lichtstraat van hoge kwaliteit. Al onze lichtstraten worden gemaakt van mahonie hardhout. Deze houtsoort heeft hoge isolerende waarden. Daarnaast is mahonie hardhout erg duurzaam en sterk. Door deze houtsoort te gebruiken bieden wij onze klanten luxe lichtstraten met een lange levensduur.

Al het hout dat gebruikt wordt voor het maken van onze lichtstraten is in het bezit van FSC en PEFC certificering. Door het gebruik van deze certificaten weten onze klanten dat wij gebruik maken van een product uit een duurzaam beheerd bos. Verantwoord bosbeheer is belangrijk voor het behoud van bossen, biodiversiteit en arbeidsomstandigheden van de mensen die in deze bossen werken.

Houten lichtstraat in veranda

Onderhoudsvrije houten lichtstraat 

Onze lichtstraten zijn opgebouwd uit een hardhouten frame dat voorzien is van watergedragen grondverf. De aluminium glasprofielen op het dak zorgen voor een onderhoudsvrije lichtstraat. Wij leveren de houten lichtstraat in wit of antraciet, waardoor u altijd kunt kiezen voor een lichtstraat die goed past bij uw huidige woning. Ook kunt u kiezen voor verschillende toevoegingen. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor een lichtstraat met verlichting of een lichtstraat met ventilatie? Of wilt u een lichtstraat met elektrische zonwering? Bij De Lichtstraat Expert is het allemaal mogelijk!

Heeft u interesse in het plaatsen  van een houten lichtstraat? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij staat u graag te woord en beantwoorden al uw vragen met plezier. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij zien uw bericht met veel plezier tegemoet!

Onze producten

Doe inspiratie op uit onze houten lichtstraten op maat.

Zadeldak

Een zadeldak is aan twee zijden voorzien van schuin glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Het zadeldak heeft een moderne en stijlvolle uitstraling.

vanaf € 2052.10 € 2483.05 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Schilddak

Het schilddak heeft een klassieke en luxe uitstraling. Dankzij de vier schuine zijdes en de lage kantafwerking geniet u met een schilddak van de meeste lichtopbrengst. 

vanaf € 2957.31 € 3578.35 excl. BTW incl. BTW Meer informatie

Lessenaar

Een lessenaar heeft één of meerdere glasvakken die schuin gemonteerd worden. Deze lichtstraat kan in een plat of schuin dak geplaatst worden.

vanaf € 1338.98 € 1620.17 excl. BTW incl. BTW Meer informatie
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld