Inloggen

Een lichtstraat bouwpakket op maat

Bent u aannemer en heeft u interesse in het plaatsen van lichtstraten? Wij maken de montage makkelijk door het leveren van complete lichtstraat bouwpakketten.

Lichtstraat leveren

Waarom een lichtstraat bouwpakket?

Het maken van een lichtstraat is een klus die met grote zorg moet worden aangepakt. Door een samenwerking met De Lichtstraat Expert verkleint u de kans op eventuele problemen bij het maken van een lichtstraat. Bij De Lichtstraat Expert gaan wij voor het ontzorgen van zowel klant als aannemer.

Dit doen wij door het leveren van producten van goede en betrouwbare kwaliteit. Onze lichtstraten worden gemaakt van hoogwaardig mahonie hout en de afdekprofielen van het glas zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium. Hierdoor zijn onze lichtstraten onderhoudsvrij te noemen. Wij verzorgen onze lichtstraten in verschillende standaardmaten, maar met veel plezier maken wij uw gevraagde afmeting speciaal voor u op maat.

Montage en instructie 

Onze lichtstraten zijn bij levering klaar geplaatst te worden. De lichtstraat is volledig afgewerkt en hoeft enkel nog gemonteerd te worden. Door het aanschaffen van een kant-en-klare lichtstraat is het werk voor u, als aannemer, minder tijdrovend en wordt de kans op problemen aanzienlijk verminderd. Ook goed om te weten; onze lichtstraten kunnen op iedere gewenste locatie geleverd worden! Wij leveren onze lichtstraten door heel Nederland.

Het monteren van de lichtstraat wordt gemakkelijk gemaakt door de duidelijke montage instructie. U ontvangt bij de geleverde lichtstraat een overzichtelijk stappenplan. Door de verschillende stappen te volgen monteert u de lichtstraat op een veilige en goede manier. Heeft u vragen voor of tijdens het monteren? Wij zijn goed bereikbaar voor vragen van aannemers en andere samenwerkende partijen.

Lichtstraat plaatsen

Onze lichtstraten 

De Lichtstraat Expert levert drie verschillende modellen lichtstraten. Ieder model beschikt over zijn eigen kenmerken en zijn eigen unieke lichtinval. De klassieke lessenaar heeft een vlak glas dat schuin gemonteerd wordt. Het zadeldak bestaat uit twee schuine zijden, welke naar het midden toe omhoog lopen. Het schilddak beschikt over vier zijden met schuin ingelegd glas. Dankzij de verdeling van de ramen en de lage kantafwerking levert deze lichtstraat maximaal lichtopbrengst. Alle lichtstraten zij met de juiste instructies en gereedschappen gemakkelijk zelf te plaatsen.

Bent u geen aannemer of is er geen aannemer beschikbaar in de periode dat u uw lichtstraat wilt laten plaatsen? Geen zorgen, onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en materialen om de lichtstraat te plaatsen. Neem voor vragen en afstemming hierover contact met ons op.

Ontdek wat wij voor u als aannemer kunnen betekenen!

Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden. Zij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Ontdek wat wij voor u als aannemer kunnen betekenen!

Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden. Zij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld
Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De Lichtstraat Expert! Hoe kan ik u helpen?