Inloggen

Lichtstraat plaatsen

Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

Lichtstraat inclusief montage 

Het plaatsen van een lichtstraat is een relatief kleine verbouwing met een groots resultaat. Geniet van maximale lichtinval en een prachtige toevoeging aan uw leefruimte met één van onze unieke lichtstraten. Wij bieden al onze lichtstraten aan met de mogelijkheid om deze zelf te plaatsen, maar wij bieden ook de optie tot een lichtstraat inclusief montage.

Onze vakmannen voeren de lichtstraat montage van A tot Z voor u uit. U hoeft nergens naar om te kijken. Alle werkzaamheden, inclusief het aftimmeren, stucen en schilderen na de montage kan door ons worden verzorgd. Op deze manier liggen alle werkzaamheden rondom de lichtstraat laten plaatsen in handen van één partij! Gaat uw voorkeur uit naar een lichtstraat inclusief montage? Dan bent u bij De Lichtstraat Expert aan het juiste adres.

Montage lichtstraat

Lichtstraat plaatsen 

Wanneer wij uw de volledige lichtstraat plaatsing voor u uit handen nemen komt er, wanneer nodig, eerst een werkvoorbereider langs op locatie. Deze bekijkt punten als bereikbaarheid, constructie en dakbedekking. De precieze locatie van de lichtstraat kan tot op de dag van plaatsing bepaald worden. Van binnenuit wordt het plafond losgehaald en vervolgens verstevigd. Eventuele elektra wordt netjes omgelegd.

Vervolgens wordt de uitbraak naar buiten gemaakt en plaatsen wij de lichtstraat op het gemaakte gat. De lichtstraat wordt stevig aan het dak bevestigd en in de dakbedekking geplakt om lekkage te voorkomen. Na het plaatsen en afmonteren van de ruiten is de lichtstraat aan de buitenkant klaar. De laatste stap is het aftimmeren van de binnenzijde van de lichtstraat. Hierna sluit de stukadoor het project af.

Lichtstraat leveren

Een lichtstraat plaatsen als aannemer

Een lichtstraat laten plaatsen is een specialistisch karwei en moet uitgevoerd worden door mensen met vakkennis en ervaring. Dit kan ook een aannemer zijn. Bent u een aannemer? Wij leveren onze lichtstraten op de gewenste locatie, waarna u de lichtstraat aan de hand van onze montage instructie zelfstandig kunt monteren.

Een lichtstraat op diverse daken 

U kunt uw lichtstraat laten plaatsen in een betonnen dak, zoals bij een uitbouw of een nieuwbouwwoning. Daarnaast verzorgen wij uw lichtstraat inclusief montage ook in houten buitenverblijven, zoals een overkapping, carport of veranda.  Een lichtstraat plaatsen in uw platte dak of in een schuin dak? Het is allemaal mogelijk bij De Lichtstraat Expert.

Heeft u vragen over een lichtstraat plaatsen?

Wilt u uw specifieke situatie bespreken met één van onze experts? Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen op een vakkundige manier.

Heeft u vragen over een lichtstraat plaatsen?

Wilt u uw specifieke situatie bespreken met één van onze experts? Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen op een vakkundige manier.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld