Inloggen

Een lichtstraat in uw veranda: behoudt uw daglicht in huis

Denkt u na over de aanschaf van een veranda? Een veranda naast uw woning kan de hoeveelheid daglicht in huis verminderen. Een lichtstraat in de veranda is een goede oplossing voor het behoud of het vergroten van het zonlicht in huis.

Waarom een lichtstraat in uw veranda?

Bij de bouw van een veranda of overkapping is lichtverlies een grote zorg. Door de aanbouw wordt de huidige hoeveelheid licht beperkt. Een lichtstraat in uw veranda biedt daarin de oplossing. Genoeg zonlicht zorgt ervoor dat kleuren in de ruimte goed uitkomen. Het laten plaatsen van een lichtstraat kan dan ook een groot verschil aanbrengen in uw ruimte. Zo geniet u optimaal van uw buitenverblijf. Of het nu winter of zomer is.

Houten schilddak op maat in een veranda aan huis in Leersum

Ontdek wat daglicht met een woning doet

Onze lichtstraten zijn onderhoudsarm. Ze hebben een hardhouten basis met aluminium profielen. Zo verzekeren wij u van langdurige genot van onze lichtstraten. Het strakke design is een prachtige toevoeging aan uw veranda of overkapping.

Wij hebben lichtstraten van hoogwaardige kwaliteit die door vakbekwame timmermannen gemaakt en geplaatst worden. Zo bent u verzekerd van een lichtstraat waar u langdurig van kan genieten. Dat maakt een lichtstraat tot een goede investering! Bij De Lichtstraat Expert bieden wij complete ontzorging aan. Wij leveren maatwerk en plaatsen uw lichtstraat bij u thuis zonder dat u daar verdere omkijken naar heeft.

Welke lichtstraat past bij uw veranda?

De lichtstraten worden op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen. Graag gaan we met u in gesprek en voorzien wij u van een persoonlijke advies. Zo kijken wij naar het beste model lichtstraat in uw woonsituatie en welk type glas het beste aansluit bij uw wensen. Naast het model en type glas, kunt u ook de kleur volledig naar wens bepalen. Vraag een offerte aan en ontvang vrijblijvend advies van een van onze verkoopadviseurs.

Vraag onze brochure aan voor nog meer inspiratie!

In onze brochure vindt u alles over de kenmerken van onze lichtstraten en onze werkwijze. Laat u inspireren door onze reeds gerealiseerde projecten!

Brochure De Lichtstraat Expert
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld