Inloggen

Zonwering

Welke zonwering opties zijn er bij onze lichtstraten? Lees verder en ontdek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van zonwering van lichtstraten.

 • Witte schilddak in veranda

  Houten lichtstraat – sfeervol daglicht in uw woning!

  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om meer daglicht in uw woonkamer of andere woonruimte binnen te laten? Kies dan voor het plaatsen van één van onze diverse lichtstraten! Een lichtstraat zorgt voor meer daglicht én meer sfeer in uw woning.

 • lichtstraat huizen lichtstraat

  ZTA waarde en LTA waarde lichtstraat

  Heeft u wel eens gehoord van de LTA- waarde en de ZTA-waarde van een lichtstraat? Wij lichten het graag voor u toe. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee over de juiste waarden voor uw lichtstraat.

 • Maatwerk lichtstraat wordt gemaakt in onze eigen werkplaats

  Kies voor een maatwerk lichtstraat

  Een lichtstraat is een waardevolle toevoeging aan iedere woning. Een maatwerk lichtstraat zorgt voor meer lichtinval en het geeft de ruimte een totaal andere sfeer.

 • Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

  Lichtstraat in uw aanbouw

  Droomt u al jaren van een aanbouw met lichtstraat aan uw woning? Dan kunt u overwegen om een lichtstraat in uw aanbouw te plaatsen.

 • lichtstraat kopen voor in tuinkamer

  Wilt u een lichtstraat kopen?

  Bent u geïnteresseerd in het kopen van een lichtstraat? Een lichtstraat kopen is een waardevolle investering. Zo zorgt een lichtstraat voor extra licht in uw woning, waardoor kleuren en materialen in uw woning beter tot zijn recht komen.

 • Schilddak met elektrisch scherm in Breda

  Zonwering voor lichtstraat

  Een zonwerende geïsoleerde lichtstraat aanschaffen? Dat wordt optimaal genieten van uw lichtstraat: zomer èn winter.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld