Inloggen

Serre

Lichtstraat in uw serre uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval. Met een lichtstraat heeft u voldoende lichtinval in uw aanbouw of uitbouw serre.

 • Dak met lichtstraat

  Interesse in een stalen lichtstraat?

  Wilt u een stalen lichtstraat op uw uitbouw, serre of veranda? Wij plaatsen geen stalen lichtstraat, maar wel prachtige houten lichtstraten met een steellook. Het gebruik van hout levert vele voordelen op en deze lichten wij graag toe!

 • Lichtstraat in aanbouw

  Waar plaats je een lichtstraat?

  Twijfelt u over het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Er is ook veel te kiezen. Denk hierbij aan de verschillende modellen, afmetingen en de juiste plaats voor de lichtstraat. Wij helpen u graag met deze keuzes!

 • Lichtstraat in woonkamer

  Op zoek naar inspiratie voor een lichtstraat in uw aanbouw?

  Bent u op zoek naar lichtstraat inspiratie? Met veel plezier bieden wij de inspiratie die u zoekt met betrekking tot het model, de plaatsing van de lichtstraat en de inrichting van de ruimte.

 • antraciete lichtstraat in moderne eetkamer

  Lichtstraat met verlichting

  Maak uw lichtstraat compleet door het plaatsen van verlichting. Laat u verrassen door de mogelijkheden rondom het plaatsen van onze lichtstraten in combinatie met diverse soorten verlichting.

 • Lessenaar

  Wat is een frameless lichtstraat?

  Bij De Lichtstraat Expert heeft u een ruime keuze in lichtstraten. Met onze drie varianten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de lichtstraat die bij uw woonwensen past. Wij leveren desgewenst de lessenaar, het schilddak en het zadeldak. Bent u op zoek naar een minimalistische lichtstraat in een frameless design? Kies dan voor de lessenaar.

 • lichtstraat kopen voor in tuinkamer

  Wilt u een lichtstraat kopen?

  Bent u geïnteresseerd in het kopen van een lichtstraat? Een lichtstraat kopen is een waardevolle investering. Zo zorgt een lichtstraat voor extra licht in uw woning, waardoor kleuren en materialen in uw woning beter tot zijn recht komen.

 • Schilddak in serre

  Aan het verbouwen? Overweeg een lichtstraat!

  Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Overweeg dan om een lichtstraat te laten plaatsen.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Vlakke lichtstraat

  Wat kost een lichtstraat?

  Wat zijn de kosten van de aanschaf een lichtstraat? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? Wij nemen u mee in het kostenplaatje van onze hoogwaardige lichtstraten.

 • lichtexpert

  Een zwarte lichtstraat maakt uw interieur compleet!

  Een zwarte lichtstraat is dan ook een prachtige eyecatcher in een modern interieur. Niet alleen brengt een lichtstraat veel daglicht, maar ook geeft het een sfeervolle en luxe uitstraling aan uw huis.

 • Lessenaar lichtstraten in moderne veranda te Leeuwarden

  Lichtkoepel plaatsen? Wij ontwerpen de lessenaar

  De lessenaar is een variant op de traditionele lichtkoepel. Ideaal voor een comfortabele, ruimtelijke sfeer in huis. Ontdek alle voordelen.

 • Glazen lichtstraat

  Lichtstraat in uw uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval

  Heeft u een uitbouw of gaat u een uitbouw plaatsen? Overweeg dan een lichtstraat. Wij vertellen u welke lichtstraat bij uw uitbouw past.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld