Inloggen

Interesse in een stalen lichtstraat?

Wilt u een stalen lichtstraat op uw uitbouw, serre of veranda? Wij plaatsen geen stalen lichtstraat, maar wel prachtige houten lichtstraten met een steellook. Het gebruik van hout levert vele voordelen op en deze lichten wij graag toe!

Lichtstraat in uitbouw

Steellook lichtstraat

Bent u op zoek naar een stalen lichtstraat voor uw aanbouw of buitenverblijf? Een stalen lichtstraat is de afgelopen jaren een steeds populairdere keuze geworden. De minimalistische en industriële stijl zijn erg gewild en een steellook lichtstraat past hier perfect bij.

Bij De Lichtstraat Expert snappen wij precies wat uw wensen zijn en waarom een steellook lichtstraat bovenaan uw wensenlijst staat. Toch kiezen wij voor het gebruik van hout. Door gebruik te maken van smalle houten profielen in de kleur antraciet creëren wij voor een steellook lichtstraat. Ieder model kan geleverd worden in standaardafmetingen of volledig naar de wens van onze klant op maat gemaakt worden.

De voordelen van hout

Het gebruik van hout voor lichtstraten zorgt voor vele voordelen ten opzichte van staal of aluminium. Hout heeft bijvoorbeeld betere isolerende waarden dan staal. Door het gebruik van houtsoorten van hoge kwaliteit, zoals mahonie hardhout, garanderen wij een lange levensduur van onze producten. Ook zijn onze houten steellook lichtstraten onderhoudsvrij. Maak uw steellook lichtstraat compleet door het toevoegen van verlichting, elektrische zonwering, of door de kiezen voor een lichtstraat met elektrische ramen.

Schilddak in uitbouw te Lelystad

Onze lichtstraten 

Voor iedere klant en iedere wens hebben wij de perfecte steellook lichtstraat. Onze houten lichtstraten zijn beschikbaar in drie standaard modellen. Ieder model heeft zijn eigen uitstraling en unieke lichtinval. De lessenaar beschikt over een minimalistisch uiterlijk. Het heeft een vlak glas dat schuin gemonteerd. Deze lichtstraat kan ook tegen de gevel geplaatst worden.

Het zadeldak is uitermate geschikt om in het midden van het dak te plaatsen. De lichtstraat is aan twee zijden voorzien van glas, welke schuin omhoog lopen. Het schilddak is vergelijkbaar met het zadeldak, uitgebreid met wolfseinden. Dit model is dus voorzien van vier zijden met schuin glas. De perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een lichtstraat met maximale lichtopbrengst. Dit model is vrijstaand op uw dak te plaatsen. Drie prachtige modellen met unieke kenmerken. Welk model heeft uw voorkeur?

Meer weten over onze steellook lichtstraten? 

Neem gerust contact op met de medewerkers van De Lichtstraat Expert. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen.

Meer weten over onze steellook lichtstraten? 

Neem gerust contact op met de medewerkers van De Lichtstraat Expert. Onze verkoopmedewerkers voorzien u graag van advies en beantwoorden al uw vragen.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld