Inloggen

Inspiratie

Op zoek naar lichtstraat inspiratie? Wij bieden graag inspiratie en informatie over de verschillende mogelijkheden van een lichtstraat.

 • Lichtstraat expert in België

  Op zoek naar een glazen dak?

  Hoort het uitbreiden van uw woning bij uw woonwensen? Kies dan voor een glazen dak in uw aanbouw. U geniet dan niet alleen van meer woonruimte, maar ook van voldoende daglicht in uw woning!

 • Smal zadeldak in aanbouw

  Inspiratie: lichtstraat in de keuken

  Wilt u in uw keuken genieten van een maximale hoeveelheid daglicht? Of wilt u uw keuken ruimer laten ogen én aanvoelen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken! De keuken is de ideale locatie om onze diverse lichtstraten goed tot hun recht te laten komen.

 • Dak met lichtstraat

  Interesse in een stalen lichtstraat?

  Wilt u een stalen lichtstraat op uw uitbouw, serre of veranda? Wij plaatsen geen stalen lichtstraat, maar wel prachtige houten lichtstraten met een steellook. Het gebruik van hout levert vele voordelen op en deze lichten wij graag toe!

 • Lichtstraat in aanbouw

  Waar plaats je een lichtstraat?

  Twijfelt u over het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Er is ook veel te kiezen. Denk hierbij aan de verschillende modellen, afmetingen en de juiste plaats voor de lichtstraat. Wij helpen u graag met deze keuzes!

 • Witte schilddak in veranda

  Houten lichtstraat – sfeervol daglicht in uw woning!

  Bent u op zoek naar een mogelijkheid om meer daglicht in uw woonkamer of andere woonruimte binnen te laten? Kies dan voor het plaatsen van één van onze diverse lichtstraten! Een lichtstraat zorgt voor meer daglicht én meer sfeer in uw woning.

 • Lichtstraat in woonkamer

  Op zoek naar inspiratie voor een lichtstraat in uw aanbouw?

  Bent u op zoek naar lichtstraat inspiratie? Met veel plezier bieden wij de inspiratie die u zoekt met betrekking tot het model, de plaatsing van de lichtstraat en de inrichting van de ruimte.

 • antraciete lichtstraat in moderne eetkamer

  Lichtstraat met verlichting

  Maak uw lichtstraat compleet door het plaatsen van verlichting. Laat u verrassen door de mogelijkheden rondom het plaatsen van onze lichtstraten in combinatie met diverse soorten verlichting.

 • Lessenaar

  Wat is een frameless lichtstraat?

  Bij De Lichtstraat Expert heeft u een ruime keuze in lichtstraten. Met onze drie varianten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de lichtstraat die bij uw woonwensen past. Wij leveren desgewenst de lessenaar, het schilddak en het zadeldak. Bent u op zoek naar een minimalistische lichtstraat in een frameless design? Kies dan voor de lessenaar.

 • Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

  Lichtstraat in uw aanbouw

  Droomt u al jaren van een aanbouw met lichtstraat aan uw woning? Dan kunt u overwegen om een lichtstraat in uw aanbouw te plaatsen.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Maatwerk lessenaar

  Advies over een lichtstraat?

  Op zoek naar advies over een lichtstraat? Wij denken graag met u mee. Welke lichtstraat is in uw woonsituatie de beste keuze?

 • Schilddak in veranda te Breda

  Een lichtstraat in uw veranda: behoudt uw daglicht in huis

  Denkt u na over de aanschaf van een veranda? Een veranda naast uw woning kan de hoeveelheid daglicht in huis verminderen. Een lichtstraat in de veranda is een goede oplossing voor het behoud of het vergroten van het zonlicht in huis.

 • Vlakke lichtstraat in een overkapping

  Lichtstraat in een overkapping

  Uit jarenlange ervaring weten wij dat een lichtstraat onmisbaar is in een overkapping. Op zoek naar professioneel vakmanschap? Bekijk ons aanbod.

 • Glazen lichtstraat

  Lichtstraat in uw uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval

  Heeft u een uitbouw of gaat u een uitbouw plaatsen? Overweeg dan een lichtstraat. Wij vertellen u welke lichtstraat bij uw uitbouw past.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld