Inloggen

Op zoek naar inspiratie voor een lichtstraat in uw aanbouw?

Bent u op zoek naar lichtstraat inspiratie? Met veel plezier bieden wij de inspiratie die u zoekt met betrekking tot het model, de plaatsing van de lichtstraat en de inrichting van de ruimte.

Lichtstraat inspiratie

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in uw uitbouw? Het plaatsen van een lichtstraat levert veel extra daglicht op. De afmetingen van de lichtstraat en het gekozen model zijn van grote invloed op de lichtopbrengst van de lichtstraat in uw woonruimte. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste lichtstraat! Onze lichtstraten zijn beschikbaar in drie varianten.

lichtexpert

Zadeldak

In deze woning in Hoevelaken is er gekozen voor een zadeldak. Een zadeldak beschikt over twee schuine zijden die naar het midden toe omhoog lopen. Het zadeldak is geschikt voor platte daken en verspreid licht door de gehele woonruimte. Creëer een fijne zitgelegenheid onder uw lichtstraat en geniet de hele dag van natuurlijk licht in uw woning! Door ons speciale zonwerende glas en eventuele elektrische zonwering is het prettig vertoeven in uw aanbouw.

Meer daglicht met een lichtstraat

Lessenaar

Voor deze uitbouw in Haarlem werd gekozen voor twee losse lessenaars. Deze lichtstraat kan zowel vrijstaand in het dak of tegen de gevel geplaatst worden. De standaardafmetingen van dit model zijn 90 bij 150 centimeter. Heeft een andere afmeting uw voorkeur? In onze werkplaats maken wij met veel plezier uw lichtstraat op maat! Overweeg ook het plaatsen van meerdere losse lessenaars, zoals bij de uitbouw in Haarlem. Het plaatsen van meerdere lessenaars zorgt voor een speels effect en levert meer dan voldoende licht voor de gehele woning. De lessenaar is de enige lichtstraat in ons assortiment welke frameless geplaatst kan worden. Hierdoor past de lessenaar goed in een minimalistisch of modern interieur.

Schilddak in serre te Zwaanshoek

Schilddak 

Het schilddak is een lichtstraat met vier schuine zijden. Deze lichtstraat lijkt erg op het zadeldak, maar beschikt aan de voor- en achterkant over zogenaamde wolfseinden. De vier schuine zijden zorgen voor een optimale lichtopbrengst. Dit is duidelijk terug te zien bij deze lichte serre in Zwaanshoek. De vakmannen van De Lichtstraat Expert plaatsen met veel plezier een aansluiting voor uw verlichting in uw lichtstraat. Op deze manier hangt u met gemak een lamp boven de eettafel, zoals te zien in deze serre.

Op zoek naar meer lichtstraat inspiratie? 

Kom eens langs bij onze werkplaats om de mogelijkheden te bekijken. Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs of vraag een offerte op.

Op zoek naar meer lichtstraat inspiratie? 

Kom eens langs bij onze werkplaats om de mogelijkheden te bekijken. Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs of vraag een offerte op.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld