Inloggen

Zwarte lichtstraat

Laat de lichtstraat is echt statement zijn in de kamer en kies voor een zwarte lichtstraat! Onze lichtstraten zijn dubbel gegrond: klaar om te schilderen. Kies voor een zwarte of witte lichtstraat.

 • Zwart schilddak in buitenkamer

  Wat is een lichtstraat met wolfseinden?

  Bent u enthousiast over het plaatsen van een lichtstraat in uw huidige woning of uitbouw? Bent u hiervoor op zoek naar een lichtstraat met maximale lichtopbrengst? Kies op uw dak dan voor een lichtstraat met wolfseinden!

 • Dak met lichtstraat

  Interesse in een stalen lichtstraat?

  Wilt u een stalen lichtstraat op uw uitbouw, serre of veranda? Wij plaatsen geen stalen lichtstraat, maar wel prachtige houten lichtstraten met een steellook. Het gebruik van hout levert vele voordelen op en deze lichten wij graag toe!

 • Offerte aanvragen

  Kan een lichtstraat in een groendak?

  Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in combinatie met een sedum dak? Door het plaatsen van een lichtstraat in uw groendak gebruikt u uw ruimte zo optimaal mogelijk en brengt u woongenot en milieubewustzijn samen.

 • Schilddak in serre

  Aan het verbouwen? Overweeg een lichtstraat!

  Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Overweeg dan om een lichtstraat te laten plaatsen.

 • lichtexpert

  Een zwarte lichtstraat maakt uw interieur compleet!

  Een zwarte lichtstraat is dan ook een prachtige eyecatcher in een modern interieur. Niet alleen brengt een lichtstraat veel daglicht, maar ook geeft het een sfeervolle en luxe uitstraling aan uw huis.

 • lichtstraat renovatie

  Lichtstraat renovatie

  Overweegt u een lichtstraat renovatie of bent u niet tevreden met uw huidige lichtkoepel of lichtstraat? Wij kunnen het glas vervangen of de complete lichtstraat vernieuwen.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld