Inloggen

Aan het verbouwen? Overweeg een lichtstraat!

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen? Overweeg dan om een lichtstraat te laten plaatsen.

Zwarte lichtstraten

Verbouwing? Haal daglicht in huis met een lichtstraat

Het verbouwen of uitbouwen van een woning is op dit moment erg populair. Mensen brachten de afgelopen anderhalf jaar aanzienlijk meer tijd door in hun eigen woning en de keuze om te investeren in de kwaliteit van wonen is dan snel gemaakt.

Het plaatsen van een uitbouw met een lichtstraat is een verstandige investering, aangezien de waarde van uw woning toeneemt door het creëren van meer leefruimte en meer natuurlijk licht. Overweegt u om uw woning te verbouwen of misschien zelfs een stuk aan te bouwen? Overweeg dan zeker ook het plaatsen van een lichtstraat in uw woning!

De voordelen van een lichtstraat

Het plaatsen van een lichtstraat in uw bestaande woning of het bouwen van een aanbouw of serre met lichtstraat zal uw woning zeker goed doen. Een lichtstraat zorgt voor meer lichtinval in uw woning en de gehele inrichting zal hierdoor beter tot zijn recht komen. Daarnaast heeft u gedurende de dag meer natuurlijk licht in huis.

De gunstige gevolgen hiervan zijn in meerdere onderzoeken aangetoond. Het natuurlijke licht zorgt ervoor dat ons biologische systeem goed functioneert en het is goed voor de gemoedstoestand. Mensen zijn vrolijker, voelen zich meer uitgerust en zijn gezonder wanneer zij genoeg daglicht ervaren. Natuurlijk licht is ook goed voor het concentratievermogen, waardoor een lichtstraat niet alleen het gevoel van meer ruimte geeft in uw woning, maar ook in uw hoofd.

lichtstraat plat dak

Denk ook eens aan een lichtstraat bij uw verbouwing

Door het toevoegen van een lichtstraat in uw woning zult u een totaal andere woonbelevenis ervaren. Uw woning voelt ruimer, lichter en u kunt uw woning indien gewenst totaal anders indelen. De lichtstraat in uw woning zorgt voor meer lichtinval en meer woon- en werkcomfort. Het natuurlijke licht geeft uw woonruimte een andere uitstraling en de zon zorgt voor natuurlijke warmte. Ook levert een lichtstraat expliciet meer licht op dan gewone ramen, aangezien de lichtstraat in het dak geplaatst wordt. Wij denken graag met u mee en voorzien uw van advies passend voor uw situatie. Samen bekijken wij uw unieke situatie en bespreken we uw wensen.

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe uit- of aanbouw

Neem contact op met De Lichtstraat Expert! Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe uit- of aanbouw? 

Neem contact op met De Lichtstraat Expert! Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor een vrijblijvende offerte of advies kunt u contact met ons opnemen.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld