Inloggen

Advies over een lichtstraat?

Op zoek naar advies over een lichtstraat? Wij denken graag met u mee. Welke lichtstraat is in uw woonsituatie de beste keuze?

Wij geven u advies op maat

Bent u aan het oriënteren op de aankoop van een lichtstraat? Bij de Lichtstraat Expert geven wij u vrijblijvend advies over lichtstraten. Wij denken graag met u mee. Welke lichtstraat is in uw woonsituatie de beste keuze? Welke lichtstraat zorgt voor het meest optimale lichtinval? Deze vragen beantwoorden wij graag in een persoonlijk adviesgesprek.

Lessenaar op maat in Den Bosch

Maatwerk

Wij leveren maatwerk van hoogstaande kwaliteit. In onze werkplaats in Barneveld worden de lichtstraten met de hand gemaakt. Dit is ideaal wanneer u specifieke wensen heeft qua afmetingen, kleur of ontwerp. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een lichtstraat op maat.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze lichtstraten worden gemaakt van een hardhouten frame met een watergedragen grondverf. Hout heeft als voordeel dat de afmetingen en kleuren volledig naar wens bepaald kunnen worden. Daarnaast heeft hout hoge isolatiewaarden, zodat u geniet van een comfortabel binnenklimaat.

Lichtstraat renovatie

Onderhoudsvriendelijk product

Dankzij de optimale gradenhoek van onze lichtstraten ontstaat diffuus licht, wat een maximale lichtopbrengst oplevert. Dit vergemakkelijkt ook de reiniging en waterafvoer. Het vuil wordt tijdens regenbuien goed weggespoeld. De aluminium profielen op het dak maken de lichtstraat onderhoudsvriendelijk. Ze worden standaard geleverd in RAL 7016. De strakke belijning zorgt voor een optimale lichtopbrengst.

Assortiment glaskeuze

U kunt kiezen uit diverse soorten veiligheidsglas: van dubbel isolatieglas tot bijvoorbeeld triple zonwerend glas. Isolatieglas is altijd UV- en zonwerend en houdt voor 70% de warmte buiten. Daarnaast zijn er goede mogelijkheden voor zonwering.

Op zoek naar advies?

Neem contact op met de verkoopadviseur om advies op te vragen voor uw woonsituatie. Wij denken graag met u mee!

Op zoek naar advies?

Neem contact op met de verkoopadviseur om advies op te vragen voor uw woonsituatie. Wij denken graag met u mee!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld