Inloggen

Zelfbouw

Zelf een lichtstraat maken? Wij leveren uw lichtstraat klaar voor plaatsing. Dat scheelt u veel tijd en u bent verzekerd van een hoogwaardige lichtstraat. Aan de hand van een montagehandleiding kunt u de lichtstraat zelf plaatsen.

 • Lichtstraat leveren

  Groothandel in lichtstraten

  Bent u aannemer en bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel in lichtstraten? Neem dan zeker contact op met De Lichtstraat Expert. Wij zijn de lichtstraat groothandel voor al uw lichtstraten van hoge kwaliteit.

 • sparingsmaat van een lichtstraat

  De sparingsmaat van een lichtstraat

  Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste sparingsmaat voor het dak van uw lichtstraat? De Lichtstraat Expert staat u bij tijdens iedere fase van de opbouw van de lichtstraat. Ook als aannemer kunt u rekenen op ons advies.

 • Lichtstraat van De Lichtstraat Expert

  Een lichtstraat bouwpakket op maat

  Bent u aannemer en heeft u interesse in het plaatsen van lichtstraten? Wij maken de montage makkelijk door het leveren van complete lichtstraat bouwpakketten.

 • Bouwtekening van een lichtstraat

  Bouwtekening van een lichtstraat

  Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw uitbouw, serre of veranda? Heeft u altijd een lichtstraat zelf willen maken of laten maken? Een lichtstraat voorziet uw woning van meer lichtinval en geeft een sfeervolle uitstraling.

 • Lichtstraat plaatsen

  Lichtstraat plaatsen

  Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

 • Vlakke lichtstraat

  Wat kost een lichtstraat?

  Wat zijn de kosten van de aanschaf een lichtstraat? En hoe zijn de prijzen opgebouwd? Wij nemen u mee in het kostenplaatje van onze hoogwaardige lichtstraten.

 • Leerling timmerman

  Zelfbouw lichtstraat: zelf een lichtstraat maken?

  Wilt u een houten lichtstraat zelf maken? Dat kan eenvoudig met behulp van onze montagehandleidingen.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld