Inloggen

De sparingsmaat van een lichtstraat

Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste sparingsmaat voor het dak van uw lichtstraat? De Lichtstraat Expert staat u bij tijdens iedere fase van de opbouw van de lichtstraat. Ook als aannemer kunt u rekenen op ons advies.

Lichtstraat plaatsen 

Bent u een aannemer en heeft u interesse in het plaatsen van lichtstraten? De Lichtstraat Expert is een betrouwbare en professionele partner voor het plaatsen van diverse modellen lichtstraten. Wij leveren de traditionele lessenaar, het moderne zadeldak en het stijlvolle schilddak. Wanneer wij een lichtstraat voor u maken ontvangt u altijd een montage instructie voor de plaatsing van de lichtstraat. Aan de hand van de maatvoering geven wij de juiste sparingsmaat door voor de lichtstraat.

Bouwtekening van een lichtstraat

Lichtstraat afmetingen

Bij het plaatsen van een lichtstraat is het bepalen van de juiste afmetingen van groot belang. Kies voor de juiste afmetingen bij de uitbouw en bepaal de juiste sparingsmaat voor het dak waarin de lichtstraat geplaatst moet worden. Wij leveren onze lichtstraten in elke mogelijke maat, omdat elke lichtstraat maatwerk is. Om het plaatsen van lichtstraten mogelijk te maken, bieden wij aannemers een compleet stappenplan om lichtstraten zelfstandig te monteren.

Lichtstraat dak sparingsmaat bepalen 

Wanneer u een lichtstraat afneemt bij De Lichtstraat Expert is het allereerst belangrijk om de wensen van de klant en de mogelijkheden in kaart te brengen. Aan de hand hiervan bieden wij een passend advies. Dit advies heeft niet alleen betrekking op het model lichtstraat en andere mogelijkheden, maar ook de maatvoering van de lichtstraat en sparingsmaat komen hierbij aan bod. Het aanhouden van de juiste sparingsmaat maakt dat de lichtstraat goed past. Zo worden eventuele problemen zoals lekkages en tochtproblemen voorkomen.

Informatie voor u als aannemer

Meer informatie ontvangen over het plaatsen van lichtstraten als aannemer? Neem gerust contact met ons op! Wij werken met veel plezier al langere tijd samen met verschillende aannemers. U wordt voorzien van lichtstraten van hoge kwaliteit, gemaakt in elke mogelijke afmeting. Meer informatie over het plaatsen van lichtstraten vindt u bij ons aannemersportaal.

Bent u geen aannemer, maar wilt u wel graag een lichtstraat op uw buitenverblijf of uitbouw laten plaatsen? Onze vakmannen beschikken over de juiste kennis, ervaring en materialen om uw gewenste lichtstraat te plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze diensten.

Ontdek wat wij voor u als aannemer kunnen betekenen! 

Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden. Zij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Ontdek wat wij voor u als particulier kunnen betekenen! 

Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden. Zij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld