Inloggen

Bouwtekening van een lichtstraat

Bent u op zoek naar de perfecte toevoeging aan uw uitbouw, serre of veranda? Heeft u altijd een lichtstraat zelf willen maken of laten maken? Een lichtstraat voorziet uw woning van meer lichtinval en geeft een sfeervolle uitstraling.

Wilt u zelf een lichtstraat maken

Dit is heel goed mogelijk. Wanneer u een goede bouwtekening heeft voor uw lichtstraat is het mogelijk om met de juiste kennis een lichtstraat zelf te maken en te plaatsen. Ziet u het wel zitten om de lichtstraat te plaatsen, maar heeft u niet de tijd of kennis om een lichtstraat te maken? Wij maken de lichtstraat klaar voor u om te monteren! De lichtstraat wordt naar wens op locatie geleverd of kan worden opgehaald.

Timmerman DLE

Wij maken uw maatwerk lichtstraat 

De Lichtstraat Expert is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van lichtstraten op platte daken. Deze kunnen geplaatst worden in uw uitbouw, uw overkapping of carport. Al onze lichtstraten worden in onze eigen werkplaats met de hand gemaakt. Nadat u contact hebt opgenomen met onze verkoopadviseurs gaan de werkvoorbereiders aan de slag met de bouwtekening voor uw lichtstraat. Aan de hand van de bouwtekening van de lichtstraat kunnen de werkzaamheden beginnen. De lichtstraat wordt door onze vakmensen gemaakt, dit betekent gezaagd, gemonteerd en gespoten. Het glas wordt pas op locatie in de lichtstraat geplaatst.

Wilt u uw lichtstraat zelf plaatsen? Bent u of kent u een aannemer die de lichtstraat voor u kan plaatsen? Wij leveren alle benodigdheden en montagehandleidingen voor het juist plaatsen van uw lichtstraat. Bekijk hier de montagehandleidingen. Wij raden altijd aan om de lichtstraat te laten plaatsen door professionals, zoals aannemers of de vakmannen van De Lichtstraat Expert. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring in het plaatsen van lichtstraten.

lichtstraat timmerman

Onze modellen

Bij De Lichtstraat Expert maken wij lichtstraten in diverse varianten. Welke lichtstraat past bij uw woning? Kies bijvoorbeeld voor de minimalistische lessenaar, het tweeledige zadeldak of het schilddak dat zich kenmerkt door de unieke wolfseinden. Iedere lichtstraat zorgt voor een andere soort lichtinval en elke lichtstraat is in het bezit van eigen uiterlijke kenmerken. Voor het creëren van maximale lichtopbrengst is het ontzettend belangrijk om de lichtstraat op de juiste locatie te monteren. Onze verkoopadviseurs kunnen u voorzien van advies en onze monteurs plaatsen de lichtstraat met zorg op de aangewezen locatie. Nieuwsgierig geworden naar onze lichtstraten? Bekijk hier de kosten van de drie varianten.

Ontvangt u graag meer informatie

Twijfel dan niet en neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij beantwoorden al uw vragen en onze ontwerpers maken een gedetailleerde bouwtekening van uw lichtstraat!

Ontvangt u graag meer informatie

Twijfel dan niet en neem gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij beantwoorden al uw vragen en onze ontwerpers maken een gedetailleerde bouwtekening van uw lichtstraat!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld