Inloggen

Lichtstraat in uw aanbouw

Droomt u al jaren van een aanbouw met lichtstraat aan uw woning? Dan kunt u overwegen om een lichtstraat in uw aanbouw te plaatsen.

Een lichtstraat in uw aanbouw

Is het idee van een aanbouw recent in uw gedachten opgekomen? Naast alle ruimtelijke voordelen die een uitbouw biedt aan uw woning, kan een lichtstraat hier nog iets extra aan toevoegen. Een lichtstraat in uw aanbouw zorgt voor extra daglicht, welke zorgt voor een ruimtelijker gevoel en een warme sfeer.

Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

Aanbouw huis met lichtstraat 

Een aanbouw aan huis met een lichtstraat zorgt voor aanzienlijk meer daglicht in uw woning. Het daglicht reikt verder uw woonkamer in en u heeft de gehele dag plezier van het natuurlijke licht in uw woonkamer. Wij horen regelmatig positieve verhalen van klanten dat de woning na het plaatsen van een uitbouw met lichtstraat lichter en prettiger is dan voorheen.

Daarnaast is een lichtstraat in uw aanbouw een prachtige eyecatcher. Uw familie en vrienden zullen versteld staan van het effect in uw woonkamer, keuken, veranda of tuinkamer. Een lichtstraat is immers overal te plaatsen.

Maatwerk lichtstraat

Uw lichtstraat wordt door ons volledig op maat gemaakt. Daarnaast kunt u kiezen voor vele extra aanpassingen, die ervoor zorgen dat uw lichtstraat perfect in uw aanbouw en bij uw persoonlijke stijl past. Kies bijvoorbeeld voor een lichtstraat met ramen die open kunnen of kies voor zonwering voor uw lichtstraat.

Bij De Lichtstraat Expert leveren we lichtstraten in klassiek wit of strak antraciet. Alle lichtstraten zijn voorzien van een Mahonie hardhouten frame, welke geverfd worden met watergedragen grondverf. Welke kleur past bij uw woning?

Lessenaar in een aanbouw met schuifpuien

Kosten aanbouw lichtstraat 

Bent u benieuwd naar de kosten die verbonden zijn aan een lichtstraat in uw aanbouw? De uiteindelijke kosten worden volledig bepaald door de afmeting van de lichtstraat en het model dat u kiest. Wij leveren drie verschillende modellen lichtstraten. De lessenaar, het zadeldak en het schilddak beschikken allemaal over hun eigen uiterlijk en hiermee hun eigen unieke lichtinval. Lees hier meer over welke lichtstraat in uw uitbouw past.

Onze verkoopadviseurs kunnen u adviseren over de beste locatie en de geschikte afmetingen voor uw lichtstraat in een aanbouw. Kijk voor meer informatie over de kosten van een aanbouw met lichtstraat ook op onze pagina ‘Wat kost een lichtstraat?

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in uw aanbouw

Of heeft u vragen over de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in uw aanbouw

Of heeft u vragen over de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld