Inloggen

Zelfbouw lichtstraat: zelf een lichtstraat maken?

Wilt u een houten lichtstraat zelf maken? Dat kan eenvoudig met behulp van onze montagehandleidingen.

Levertijden en bezorgkosten 

De lichtstraat maken wij speciaal voor u op maat in onze werkplaats in Barneveld. Wij laten het u weten zodra de lichtstraat voor u klaar ligt, zodat u deze op kan komen halen. Ook is het mogelijk de lichtstraat door ons te laten bezorgen. De levertijd bedraagt meestal 4 tot 5 weken. De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw woonplaats. Vanaf €121 bezorgen wij de lichtstraat op uw eigen adres.

Montagehandleiding: stap voor stap uw lichtstraat maken 

Om er zeker van te zijn dat alles correct gemonteerd wordt, adviseren wij altijd om de montage van een lichtstraat door een aannemer of de gespecialiseerde vakmensen van De Lichtstraat Expert uit te laten voeren. Overweegt u toch de lichtstraat zelf te monteren? Of bent u een aannemer? Wij leveren u alle benodigdheden en een uitgebreide montagehandleidingen waarmee u de lichtstraat eenvoudig zelf monteert. Bij de downloads vindt u deze documenten. Wij bieden 10 jaar garantie op onze lichtstraten.

Mits de lichtstraat is geplaatst conform de bijgeleverde montagehandleiding. Neem voor alle garantievoorwaarden contact op met De Lichtstraat Expert.

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over onze producten in uw situatie?

Een hoogwaardige lichtstraat in uw woning of buitenverblijf? Wij denken graag met u mee. Wij komen op locatie inmeten en geven vrijblijvend advies. Ontdek wat daglicht met uw woning doet!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld