Inloggen

Plat dak

Kan een lichtstraat in een plat dak of in een schuin dak? Lees verder en ontdek de mogelijkheden van De Lichtstraat Expert.

 • Lichtstraat expert in België

  Op zoek naar een glazen dak?

  Hoort het uitbreiden van uw woning bij uw woonwensen? Kies dan voor een glazen dak in uw aanbouw. U geniet dan niet alleen van meer woonruimte, maar ook van voldoende daglicht in uw woning!

 • Smal zadeldak in aanbouw

  Inspiratie: lichtstraat in de keuken

  Wilt u in uw keuken genieten van een maximale hoeveelheid daglicht? Of wilt u uw keuken ruimer laten ogen én aanvoelen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken! De keuken is de ideale locatie om onze diverse lichtstraten goed tot hun recht te laten komen.

 • Zwart schilddak in buitenkamer

  Wat is een lichtstraat met wolfseinden?

  Bent u enthousiast over het plaatsen van een lichtstraat in uw huidige woning of uitbouw? Bent u hiervoor op zoek naar een lichtstraat met maximale lichtopbrengst? Kies op uw dak dan voor een lichtstraat met wolfseinden!

 • Lichtstraat in aanbouw

  Waar plaats je een lichtstraat?

  Twijfelt u over het plaatsen van een lichtstraat in uw nieuwe aanbouw of uitbouw? Er is ook veel te kiezen. Denk hierbij aan de verschillende modellen, afmetingen en de juiste plaats voor de lichtstraat. Wij helpen u graag met deze keuzes!

 • Offerte aanvragen

  Kan een lichtstraat in een groendak?

  Heeft u interesse in het plaatsen van een lichtstraat in combinatie met een sedum dak? Door het plaatsen van een lichtstraat in uw groendak gebruikt u uw ruimte zo optimaal mogelijk en brengt u woongenot en milieubewustzijn samen.

 • Maatwerk lichtstraat wordt gemaakt in onze eigen werkplaats

  Kies voor een maatwerk lichtstraat

  Een lichtstraat is een waardevolle toevoeging aan iedere woning. Een maatwerk lichtstraat zorgt voor meer lichtinval en het geeft de ruimte een totaal andere sfeer.

 • Lichtstraat plaatsen

  Lichtstraat plaatsen

  Heeft u plannen met betrekking tot het plaatsen van een uitbouw of het renoveren van uw woning? Overweeg dan een lichtstraat te laten plaatsen! Bij De Lichtstraat Expert leveren wij uw lichtstraat zowel met als zonder montage.

 • Lessenaar in aanbouw te Haarlem

  Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

  Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

 • Lessenaar in een schuin dak bij een woning aanbouw

  Een lichtstraat in een schuin dak: kan dat?

  Een lichtstraat is een goede investering om de hoeveelheid daglicht te herstellen of te vergroten in een ruimte. Kan een lichtstraat ook in een schuin dak, bijvoorbeeld in een pannendak of een zinken dak? Ja, dat is zeker mogelijk. Wij plaatsen ook lichtstraten in een schuin dak.

 • Zadeldak op het dak

  Lichtstraat in een betonnen dak

  Lichtstraat in betonnen dak? Wij verzorgen het van A tot Z. Met onze vakbekwame timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Lessenaar lichtstraten in moderne veranda te Leeuwarden

  Lichtkoepel plaatsen? Wij ontwerpen de lessenaar

  De lessenaar is een variant op de traditionele lichtkoepel. Ideaal voor een comfortabele, ruimtelijke sfeer in huis. Ontdek alle voordelen.

 • Lichtstraat plat dak

  Lichtstraat in een plat dak: ons specialisme

  Op zoek naar de ideale lichtstraat voor een plat dak? Bij de lichtstraatexpert krijgt u 10 jaar garantie, optimale isolatie, advies op maat en de mogelijkheid tot zonwering. Kies voor professioneel vakmanschap.

 • Glazen lichtstraat

  Lichtstraat in uw uitbouw: dé uitkomst voor meer lichtinval

  Heeft u een uitbouw of gaat u een uitbouw plaatsen? Overweeg dan een lichtstraat. Wij vertellen u welke lichtstraat bij uw uitbouw past.

 • lichtstraat plat dak

  Carport met lichtstraat

  Hoogwaardige lichtstraat in uw carport plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek wat licht met uw carport doet.

De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld