Inloggen

Inspiratie: lichtstraat in de keuken

Wilt u in uw keuken genieten van een maximale hoeveelheid daglicht? Of wilt u uw keuken ruimer laten ogen én aanvoelen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken! De keuken is de ideale locatie om onze diverse lichtstraten goed tot hun recht te laten komen.

Lessenaar op maat in Den Bosch

De voordelen van een lichtstraat in de keuken

Voor velen vormt de keuken het hart van de woning. Samen koken, lekker eten en gezellig de dag doornemen. Bevat uw keuken een donkere hoek of moet u boven uw kookeiland al snel het licht aan zetten? Dan is een lichtstraat in de keuken de perfecte oplossing! Een lichtstraat in de keuken zorgt ervoor dat u samen met uw gezin kunt genieten van fijne momenten in een lichte en prettige ruimte. Huiswerk maken, spelletjes spelen of rustig een kopje thee drinken. Het kan allemaal in uw keuken met lichtstraat.

Het extra licht geeft uw keuken een ruimtelijker gevoel en draagt ook bij aan een prettige sfeer in uw keuken. Onze medewerkers kiezen samen met u de perfecte locatie én de juiste afmetingen voor uw lichtstraat op maat.

Onze lichtstraten 

Wij leveren onze lichtstraten van hoge kwaliteit in drie standaard modellen. Kies voor de minimalistische lessenaar, het prachtige zadeldak of het ruimtelijke schilddak. Voor iedere woning is er een passende lichtstraat in ons assortiment aanwezig. De afmeting van het door u gekozen model worden volledig naar wens van de klant afgesteld.
Reken voor alle bijkomstige zaken op de expertise van de vakmannen van De Lichtstraat Expert. Met veel plezier informeren wij u over de isolatie van uw lichtstraat, verlichting in uw lichtstraat of andere bijbehorende zaken.

Zadeldak in keuken te Heemstede

Lichtstraat inspiratie voor in de keuken

Bent u op zoek naar inspiratie rondom lichtstraten in de keuken? De Lichtstraat Expert heeft al vele lichtstraten in keukens mogen verzorgen, met keer op keer een adembenemend resultaat. Bekijk gerust een aantal van onze eerdere projecten. Zoals bijvoorbeeld deze prachtige lessenaar in Apeldoorn. Liever een grotere lichtstraat zien? Bekijk dan dit schilddak in een keuken in Gorinchem of neem een voorbeeld aan dit ruime zadeldak in een keuken in Heemstede.

Meer inspiratie opdoen? Vraag dan ons inspiratie brochure aan.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Brochure De Lichtstraat Expert
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld