Inloggen

Groothandel in lichtstraten

Bent u aannemer en bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel in lichtstraten? Neem dan zeker contact op met De Lichtstraat Expert. Wij zijn de lichtstraat groothandel voor al uw lichtstraten van hoge kwaliteit.

Montage lichtstraat

Maak kennis met De Lichtstraat Expert; dé groothandel in lichtstraten 

De vakmannen van De Lichtstraat Expert zetten hun expertise niet alleen in voor particulieren, maar ook voor aannemers! Voor aannemers hanteren wij speciale prijzen, waardoor u al onze lichtstraten voor een gunstige prijs kunt inkopen. Wij leveren al onze lichtstraten met uitgebreide montage instructies en bijbehorende tekeningen zodat het monteren van de lichtstraat zonder problemen uitgevoerd kan worden. Ook denken we graag mee met de situatie van uw klant. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk, dus voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Maak hier een account aan voor ons aannemerportaal.

De verschillende lichtstraten 

Zoals u verwacht van een groothandel in lichtstraten, kunt u bij ons meerdere modellen lichtstraten bestellen. Wij hebben altijd een passende lichtstraat voor uw klant! Kies bijvoorbeeld voor de lessenaar, een minimalistische lichtstraat welke in ieder interieur thuishoort. Liever een grotere lichtstraat met meer lichtinval? Kies dan voor het ruime zadeldak of het schilddak. Door de wolfseinden heeft het schilddak een maximale lichtinval. Al onze lichtstraten worden geleverd in standaardafmetingen, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Zo leveren wij, als lichtstraat groothandel, de passende lichtstraat voor iedere situatie en elke persoonlijke wens. Dit maakt ons assortiment eindeloos! Wilt u uw klanten verzekeren van een lichtstraat van hoge kwaliteit? Kies dan voor De Lichtstraat Expert als uw groothandel in lichtstraten.

Lichtstraat van De Lichtstraat Expert

De kwaliteit van de Lichtstraat Expert

Wij zijn, voor iedere aannemer of bouwbedrijf, de perfecte groothandel in lichtstraten voor alle lichtstraten. Wij maken al onze lichtstraten zelf, in onze eigen werkplaats. U bent van harte welkom om hier een keer te komen kijken. Bekijk onze lichtstraat groothandel dus zelf en zie met uw eigen ogen waar en hoe onze lichtstraten gemaakt worden! Al onze lichtstraten worden gemaakt van mahonie hardhout. Dit hout is van hoge kwaliteit en kan een leven lang mee. Aan de buitenzijde van de lichtstraat wordt deze afgewerkt met aluminium profielen. Deze worden standaard opgeleverd in het zwart.

Heeft u voorkeur voor een andere kleur? Of wilt gebruik maken van onze extra aanvullende opties, zoals een lichtstraat met elektrisch te openen ramen, zonwering of aansluiting voor elektra.
Vraag er gerust naar bij onze verkoopadviseurs of in de werkplaats tijdens uw bezoek.

Meer weten over ons als groothandel in lichtstraten? 

Neem gerust contact met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen over de werkwijze van onze samenwerking met een aannemer.

Meer weten over ons als groothandel in lichtstraten? 

Neem gerust contact met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord en kunnen u alles vertellen over de werkwijze van onze samenwerking met een aannemer.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld