Inloggen

Kies voor een hoogwaardig daklicht: de lichtstraat

Wenst u meer daglicht in huis? Bent u toe aan een stijlvolle en praktische manier om meer daglicht in uw huis te halen? Kies dan voor een lichtstraat bij De Lichtstraat Expert.

Kies voor de meest hoogwaardige versie van een daklicht: de lichtstraat

Het aanbrengen van daglicht in uw woonomgeving is van groot belangrijk voor onder andere uw productiviteit en uw gemoedstoestand. Mede daardoor wordt het plaatsen van een daklicht steeds populairder. De Lichtstraat Expert is gespecialiseerd op het gebied van daklichten en biedt de meeste hoogwaardige en luxueuze vorm van daklicht, namelijk de lichtstraat.

Lessenaar in een luxe aanbouw aan huis

Een daklicht op maat in uw woning 

Een daklicht op maat is een waardevolle toevoeging voor iedere woning. Het extra daglicht in uw woonkamer zorgt voor een totaal andere woonbeleving en het brengt uw woonkamer beter tot zijn recht. Een lichtstraat kan door ons geplaatst worden op een uitbouw, een serre of een veranda. Ieder plat dak is geschikt voor een daklicht. Een lichtstraat kan, indien gewenst, ook op schuine daken geplaatst worden. Natuurlijk wordt uw daklicht op maat gemaakt waardoor u zeker weet dat deze perfect bij uw woning past.

Het voordeel van een lichtstraat op maat is dat deze extra licht geeft waar u dat wilt. Plaats bijvoorbeeld een lichtstraat boven de eettafel of boven het keukeneiland. Wij kunnen hierbij zelfs de exacte maten van uw kookeiland aanhouden. Een daklicht op maat is een echte woondroom. Onze experts begeleiden u graag bij het kiezen van de juiste locatie, model en afmetingen voor uw lichtstraat. Ook hier vindt u meer advies over een lichtstraat.

Lessenaar in een aanbouw met schuifpuien

Verschillende modellen lichtstraten

Bij De Lichtstraat Expert bieden wij drie verschillende modellen lichtstraten. Bent u op zoek naar een klassieke, minimalistische lichtstraat? Kies dan voor de lessenaar. Het zadeldak en het schilddak hebben een grotere lichtopbrengst dan de lessenaar, doordat zij beiden beschikken over twee of meer schuine zijden. Het schilddak is zelfs voorzien van vier zijden met schuin glas. Het glas komt samen in een puntige vorm.

Alle lichtstraten worden afgewerkt met aluminium profielen. Ze zijn hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk. Het frame van iedere lichtstraat is gemaakt van Mahonie hardhout, welke hoge isolatiewaarden heeft en erg duurzaam is.

De kosten van een lichtstraat

De prijs van een lichtstraat is volledig afhankelijk van de variant en het formaat dat door u kiest. Lees hier meer over op de pagina ‘Wat kost een lichtstraat?’ Wij voorzien u graag van advies over welk model en welke afmetingen het beste passen bij uw serre, uw uitbouw of uw veranda. Samen werken we naar een optimale hoeveelheid daglicht in huis.

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom het plaatsen van een lichtstraat?

Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op onze website.

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom het plaatsen van een lichtstraat?

Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord. Het is natuurlijk ook mogelijk om een offerte aan te vragen op onze website.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld