Inloggen

Lessenaar

Offerte aanvragen

Creëer daglicht in huis met een lessenaarsdak. Een lessenaar heeft één of meerdere glasvakken die schuin gemonteerd worden. Dankzij de optimale hellingshoek van 7 graden ontstaat diffuus licht, wat meer lichtopbrengst oplevert. De lessenaar levert met een prachtige, minimalistische uitstraling een minder wijde, maar meer gerichte lichtinval dan een zadeldak of een schilddak. Een lessenaar kan zowel frameless als met verschillende glasvakken gerealiseerd worden.

Deze lichtstraat kan zowel vrijstaand in het dak als tegen de gevel worden geplaatst. Een lessenaar kan ook in een schuin dak geplaatst worden. Deze lichtstraat is dus niet alleen geschikt voor een uitbouw maar ook voor schuine (pannen)daken, veranda’s, overkappingen en carports.

Onze lessenaars lichtstraten zijn van kwalitatieve materialen gemaakt. De basis van een lessenaar bestaat uit mahonie hardhout en wordt standaard gegrond in RAL 7021. De glasprofielen op het dak worden standaard geleverd in RAL 9005 en zijn gemaakt van aluminium. Zo heeft u een onderhoudsvrije lichtstraat!

  • Hogere lichtopbrengst dan een lichtkoepel
  • Vrijstaand in het dak of tegen de gevel
  • Te plaatsen in een plat of schuin dak
  • Met één of meerdere glasvakken te realiseren
  • Diverse afmetingen en glassoorten
vanaf € 1356.60 € 1641.49 excl. BTW incl. BTW

Benieuwd hoe wij u als aannemer kunnen ondersteunen?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen over onze producten in uw woonsituatie?

Een hoogwaardige lichtstraat in uw woning of buitenverblijf? Wij denken graag met u mee. Wij komen op locatie inmeten en geven vrijblijvend advies. Ontdek wat daglicht met uw woning doet!

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld
Chat openen
1
Hoe kan ik u helpen?
Welkom bij De Lichtstraat Expert! Hoe kan ik u helpen?