Inloggen

Zonwering voor lichtstraat

Een zonwerende geïsoleerde lichtstraat aanschaffen? Dat wordt optimaal genieten van uw lichtstraat: zomer èn winter.

Antraciete lichtstraat in een landelijke veranda aan huis

Lichtstraat met zonwerend glas

Een lichtstraat in uw aanbouw is een perfecte oplossing om meer zonlicht in huis te halen. Het is een absolute meerwaarde voor uw woning. Wordt het in de zomer te warm? Wanneer u kiest voor een lichtstraat met zonwering kunt u optimaal genieten van de natuurlijke warmte van de zon, zonder dat uw woning te warm wordt. Heeft u een werkplek in uw aanbouw? Het zonwerende glas houdt niet alleen veel warmte tegen, maar ook het felle zonlicht. Zo kunt u gewoon uw computerscherm bekijken. Glas zonder zonwering kan er namelijk voor zorgen dat uw zicht op uw computerscherm belemmerd wordt.

We hebben lichtstraten in diverse maten en met verschillende opties, zo kunt u kiezen voor het soort glas wat u wilt, zonwering en isolatie. Zo kunt u kiezen uit de volgende glasopties:

  • Dubbel veiligheidsglas HR++ met zonwering
  • Triple veiligheidsglas HR +++ met zonwering
Voorbeeld van een elektrische scherm in een lichtstraat

Een lichtstraat inclusief automatische zonwering 

Naast zonwerend glas kunt u bij de aanschaf van onze lichtstraten kiezen voor een elektrisch zonwering screen. Hiermee kunt u op elk moment van de dag de hoeveelheid zonlicht bepalen die naar binnen komt.

De elektrische screens plaatsen wij aan de buitenkant van de lichtstraat. Zo kunt u gemakkelijk de hoeveelheid zonlicht reguleren en zorgen ze voor warmtewering, omdat de warmte vóór het glas al voor tegen wordt gehouden. Wij bieden alleen zonwerende screens aan bij de aankoop van een van onze lichtstraten.

Zonwerende screens kunnen wij alleen plaatsen in lichtstraten die door ons gemaakt zijn.

Op zoek naar een lichtstraat met zonwering? Wij adviseren u graag!

Wij adviseren u graag over zonwering voor een lichtstraat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een lichtstraat met zonwering? Wij adviseren u graag!

Afhankelijk van uw woonwensen adviseren wij u graag over onze mogelijkheden wat betreft de zonwering. Hierdoor bent u verzekerd van maximaal wooncomfort op veel fronten.

Verkoopadviseur

Klaas Willem Breunissen

Verkoopadviseur Klaas Willem Breunissen
De Lichtstraat Expert
Schoonhorsterweg 14
3772 TK Barneveld