Montage

Montage Lichtstraat

Kiest u ervoor om uw lichtstraat niet zelf te monteren? Dan kunt u de montage goed uitbesteden aan de Lichtstraatspecialist. Onze vakmannen werken ook voor onze andere bedrijfsonderdelen: Verandabouw en Serrebouw. Ze hebben jarenlange ervaring met het inbouwen van lichtstraten. Hieronder kunt u zien hoe we lichtstraten bouwen bij de Valk hotels en hoe we vakkundig we te werk gaan. 

De VerandaSpecialist bouwt al meer dan tien jaar lang de meest unieke buitenverblijven en is specifiek gespecialiseerd in het bouwen van veranda’s. Kwaliteit en service staan in een hoog vaandel. Alle buitenverblijven worden volledig op maat gebouwd tot in de kleinste details. Zowel de stijl, de materiaalkeuze, de afmetingen als de toebehoren: dit alles wordt volledig naar wens opgeleverd aan de klant.

De SerreSpecialist richt zich op het maken van exclusieve serres. Ze onderscheidt zich door haar hoogwaardige kwaliteit en leveren wekelijks weer nieuw vakwerk op. De meeste bewoners willen veel daglicht in hun serre, zodat ze ‘buiten’ zoveel mogelijk naar binnen kunnen halen. Dan is een lichtstraat de ideale oplossing. In bijna iedere serre heeft De SerreSpecialist dan ook vakkundig een vrijwel onderhoudsvrije lichtstraat gemonteerd.