Lichtstraat bestellen

Lichtstraat bestellen

Even tot rust komen op de bank of lezen met een mooi uitzicht op de roze lucht. Samengevat: heerlijk! Dat wilt u natuurlijk het liefst in een ruimte met veel natuurlijk licht. Hierdoor lijkt uw huis een stuk groter en werkt natuurlijk licht ook goed voor de geestelijke gezondheid. Een win-win situatie! Creëer dus een oase van licht met een luxe lichtstraat van De LichtstraatSpecialist. Onze lichtstraten zijn namelijk luxe, effectief en duurzaam! Wilt u een lichtstraat bestellen? De LichtstraatSpecialist helpt u graag bij alle keuzes die gemaakt moeten worden. De lichtstraten van De LichtstraatSpecialist zijn bovendien mogelijk met montage. 

Lichtstraten zijn te bestellen in drie verschillende designs. Dit zijn de LessenaarZadeldak en Zadeldak met Wolfseinden (Schilddak lichtstraat). Daarnaast staan wij ook open voor maatwerk lichtstraten. Weet u niet welke lichtstraat u moet bestellen? Wij geven u graag lichtstraat advies op basis van uw keuken, veranda, serre, tuinkamer, woonkamer, kantoor of overkapping. Daarnaast hebben wij een eenvoudige guide om u verder te helpen.

Lichtstraten van De LichtstraatSpecialist

Lichtstraat Lessenaar

Lessenaar - Blaricum
Zadeldak - Terschuur

Lichtstraat Zadeldak

Lichtstraat Zadeldak met Wolfseinden

Lichtstraat 'Zadeldak met Wolfseinden' - Huissen

Lichtstraat bestellen inclusief montage

Al onze lichtstraten passen in een tuinkameruitbouw of veranda. Daarnaast kunnen ze ook geplaatst worden in de overige platte daken. Bijvoorbeeld in de woonkamer. In schuine daken kan echter alleen de Lessenaar. Zadeldaken zijn hiervoor niet geschikt.  Bij ons kunt u bovendien een lichtstraat bestellen inclusief montage. Onze vakmannen hebben al tien jaar ervaring met de montage van lichtstraten.

De Lichtstraatspecialist vindt het belangrijk dat de lichtstraat goed bij uwleefomgeving past. Aangezien wij jarenlange ervaring hebben, weten wij nu alles over lichtstraten. Waardoor wij u kunnen voorzien van deskundig advies. Naast een nette prijs en vakmanschap bij de montage hebben onze lichtstraten hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Neem dus gerust contact met ons op om uw favoriete lichtstraat te bestellen.