Ons verhaal

Het verhaal van "DeLichtstraatExpert"

NIEUWTJE: Naamsverandering september 2020

Vanaf september 2020 heten wij geen “DeLichtstraatSpecialist” meer maar: “DeLichtstraatExpert.”

Waar we voor staan: Hoogwaardige lichtstraten

De LichtstraatExpert biedt hoogwaardige lichtstraten aan in diverse modellen en afmetingen. Een lichtstraat zorgt voor een stijlvol geheel en geeft uw huis meerwaarde. Zo kunt u optimaal genieten van natuurlijk daglicht.

Vanaf 2007 kregen onze partners van De 
VerandaSpecialist regelmatig de uitdaging om serre’s en veranda’s te monteren met een lichtstraat. Inmiddels hebben wij deze lichtstraten zo doorontwikkeld dat wij deze via De LichtstraatExpert exclusief aanbieden aan particulieren en aannemers die op zoek zijn naar een inbouw lichtstraat van hoge kwaliteit.

>> Meer over de montage 

Een lichtstraat die past bij uw woning

Een lichtstraat die past bij de stijl van uw woning. Daar draait het om bij De LichtstraatExpert. Daarom bieden we naast onze standaardmodellen ook maatwerk lichtstraten aan. Zo krijgt u een exclusieve lichtstraat, die volledig past bij u en uw woonstijl.

>> Vraag direct een offerte aan

Geen vieze schoenen in huis

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van hoogwaardige lichtstraten. Onze teams monteren de lichtstraten desgewenst op locatie waardoor u jarenlang geniet van duurzaam vakwerk! Wij horen regelmatig terug van klanten dat ze verbaasd zijn over hoe netjes en beleefd onze vakmensen werken. Daarom zijn we zuinig op ze!

Laat je inspireren

Benieuwd naar de voordelen van een lichtstraat in uw woning? Vraag gratis de brochure aan en laat u inspireren door onze projecten!