Lichtstraat bouwen

Lichtstraat bouwen

Wilt u een lichtstraat bouwen in uw platte of schuine dak? Door een lichtstraat te bouwen, creëert u veel natuurlijk licht in uw woning. Waardoor u geniet van optimaal daglicht. Zeker tijdens de ‘donkere wintermaanden’ biedt dat uitkomst. Ieder model lichtstraat kunt u bestellen en ook zelf bouwen in diverse standaardmaten. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk, hiervoor kunt u een offerte opvragen. 

Lichtstraat bouwen modellen

Een lichtstraat bouwen is geschikt voor binnen- en buitenverblijven. Het is namelijk de oplossing voor meer natuurlijk licht in uw keuken, tuinkamer, woonkamer, kantoor,  slaapkamer of overkapping. Ook in uw veranda of serre kan wat extra daglicht geen kwaad. Zonlicht is immers altijd beter dan lampen. Bij De LichtstraatSpecialist bieden we de volgende modellen lichtstraten aan:

 

  • Lessenaar lichtstraat
    Dit model lichtstraat heeft een schuine zijde. Het kan zowel middenin een plat dak of schuin dak als aan de zijkant bevestigd worden. Dit model is bovendien goedkoper dan de andere modellen. Daarnaast heeft het een laag gewicht. In vergelijking met een lichtkoepel heeft u echter een veel hogere lichtopbrengst.

  • Zadeldak lichtstraat
    Een zadeldak lichtstraat heeft een prachtig design. Deze is bovendien te bestellen in twee standaardmaten: 300 x 150 en 400 x 200 cm. Daarnaast zijn overige maten op aanvraag mogelijk. Een zadeldak lichtstraat heeft twee schuine zijden met glas dat naar het midden toe omhoog loopt. Deze lichtstraat kan daarentegen enkel in het midden van een plat dak gerealiseerd worden.

  • Zadeldak lichtstraat met wolfseinden
    Gaat u ook voor optimale lichtinval en luxe? Kies dan voor een zadeldak met wolfseinden. Een zadeldak met wolfseinden heeft vier schuine zijden van glas. Dit model is echter enkel te plaatsen middenin een plat dak. Verder wordt dit type ook schilddak lichtstraat genoemd.
Lichtstraat 'Zadeldak met Wolfseinden' - Huissen
Zadeldak lichtstraat

Lichtstraat bestellen

 

Heeft u een schuin dak en zoekt u een lichtstraat voor uw schuine dak? In uw dak kan hoogstwaarschijnlijk een lessenaar of een compleet schuin glazen dak met balklaag geplaatst worden. Het is een flinke klus om deze lichtstraat zelf te bouwen, aangezien er veel tijd en precisie in zit. In een plat dak gaat dit eenvoudiger. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden in een plat dak. Overleg in ieder geval met onze specialisten, zij helpen u namelijk met passend advies. 

De LichtstraatSpecialist heeft jarenlange ervaring met het bouwen en realiseren van luxe lichtstraten. Aangezien we onze lichtstraten jarenlang hebben geoptimaliseerd, gaan ze lang mee. Daarnaast wordt iedere lichtstraat met de hand gemaakt. Met het bestellen van een lichtstraat bij De LichtstraatSpecialist, krijgt u bovendien een stuk vakmanschap geleverd. U kunt ook kiezen om uw lichtstraat door ons te laten monteren of hem zelf te bouwen. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Waardoor wij u van deskundig advies te voorzien. Neem dus gerust contact op of vraag een offerte aan via onze website.