Zadeldak lichtstraat (met wolfseinden)

Zadeldak lichtstraat (met wolfseinden)


Bent u op zoek naar een zadeldak lichtstraat of een zadeldak lichtstraat met wolfseinden? Bij ons kunt u een zadeldak lichtstraat bestellen in meerdere standaard afmetingen of op maat laten maken. Wij kunnen de bestelde lichtstraat monteren of u kunt dat zelf doen. De keuze is helemaal aan u! Bij ons kunt u een zadeldak lichtstraat bestellen in twee varianten: met en zonder wolfseinden.

Zadeldak lichtstraat

Een zadeldak lichtstraat heeft twee schuine zijdes van glas die naar elkaar toe lopen. De lichtstraat kan enkel in een midden van een plat dak geplaatst worden. Wanneer u een lichtstraat zoekt die tegen een gevel aan geplaatst kan worden, raden wij de lessenaar lichtstraat aan.

Zadeldak lichtstraat met wolfseinden

Wanneer u gaat voor een optimale lichtinval, kunt u ook kiezen voor een zadeldak lichtstraat met wolfseinden. Een zadeldak lichtstraat met wolfseinden heeft vier schuine zijdes glas die naar elkaar toe lopen. Beide korte zijkanten zijn, in tegenstelling tot een ‘gewone’ zadeldak lichtstraat, van glas. 

Zadeldak - Ede 2
Zadeldak lichtstraat

 

Mogelijkheden zadeldak lichtstraat (met wolfseinden)

Mogelijkheden zadeldak lichtstraat (met wolfseinden)
Beide lichtstraten zijn verkrijgbaar in twee standaardmaten:

  1. 300 x 150 cm.
  2. 400 x 200 cm.

Wenst u een kleinere of juist een veel grotere lichtstraat? Dan kunnen we deze voor u op maat maken. Vraag hiervoor geheel vrijblijvend een prijsopgaaf op. Voor uw lichtstraat kunt u kiezen uit vijf verschillende soorten veiligheidsglas. U kunt zelf beslissen of u wel of niet voor zonwerend glas gaat. Uw zadeldak lichtstraat (met wolfseinden) wordt geleverd met watergedragen grondverf. Ook heeft iedere zadeldak lichtstraat (met wolfseinden) aluminium glasprofielen. Dat zorgt ervoor dat u weinig onderhoud heeft aan uw lichtstraat.

De LichtstraatSpecialist

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van lichtstraten: zo kunnen we u vakwerk leveren! Onze lichtstraten hebben we zo geoptimaliseerd dat u profiteert van een optimale levensduur. Onze specialisten kunnen u goed informeren en adviseren over onze producten. Neem gerust contact op als u een vraag heeft over een zadeldak lichtstraat (met wolfseinden) of een van onze andere producten.