Lichtstraat op maat

Lichtstraat op maat

Bent u op zoek naar een lichtstraat op maat om in uw platte of schuine dak te plaatsen? Bestel deze bij De LichtstraatSpecialist! Met een lichtstraat creëert u veel natuurlijk licht in uw woning. Zo geniet u van optimaal daglicht in uw maatwerk lichtstraat. Zeker tijdens de ‘donkere maanden’ biedt dat uitkomst. Daarnaast oogt een lichtstraat erg luxe en stylish. Ieder model lichtstraat kunt u bestellen in diverse standaardmaten. Een lichtstraat op maat is ook mogelijk, hiervoor kunt u een offerte opvragen. Wij plaatsen de maatwerk lichtstraten overal: in uw keuken, veranda, serre, tuinkamer, woonkamer, slaapkamer, kantoor, overkapping of tegen de gevel.

Lichtstraat op maat in het dak

Een lichtstraat is geschikt voor binnen- en buitenverblijven. De meeste lichtstraten worden geplaatst in een plat dak, omdat dat eenvoudig te monteren is. In een schuin dak zijn er ook verschillende mogelijkheden, maar zijn de opties beperkter, aangezien we dan met andere aspecten te maken hebben.  In uw schuine dak kan een lessenaar of een compleet schuin glazen dak met balklaag geplaatst worden. Mocht u een lichtstraat in uw schuine dak willen, dan komen wij graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lessenaar - Scherpenzeel
Zadeldak lichtstraat

Montage lichtstraat op maat

De montage van een standaardmodel staat al vast, maar een lichtstraat op maat zit uniek in elkaar. U kunt ervoor kiezen om de lichtstraat zelf de monteren, maar wij raden in dit geval zeker onze specialisten aan. Zij hebben al jaren ervaring met lichtstraten plaatsen en weten precies hoe ze te werk moeten. Met het bestellen van een lichtstraat bij De LichtstraatSpecialist, krijgt u een stuk vakmanschap geleverd. 

Lichtstraat bestellen

 

Hebt u een speciale plek in gedachten waar u uw lichtstraat wilt laten plaatsen? Dan helpen wij u graag met deskundig lichtstraat advies en een lichtstraat op maat. Overleg met onze specialisten over de mogelijkheden. De LichtstraatSpecialist heeft jarenlange ervaring met het bouwen lichtstraten. Standaard modellen, zoals de Lessenaar, Zadeldak, Zadeldak met wolfseinden en een Schilddak lichtstraat, maar ook maatwerk. Omdat we onze lichtstraten jarenlang hebben geoptimaliseerd, gaan ze lang mee. Iedere lichtstraat wordt met de hand gemaakt. Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact op of vraag een offerte aan voor een lichtstraat op maat via onze website.