Lichtstraat in tuinkamer

Lichtstraat in tuinkamer

Een tuinkamer noemen wij ook vaak een terrasoverkapping met glazen schuifwanden. Bouwkundig gezien wordt een tuinkamer geen onderdeel van het huis, maar is het een afgesloten ruimte. Hij is vaak niet geïsoleerd, waardoor hij veel transparanter is. U kunt er ook voor kiezen om er vouwwanden omheen te plaatsen, waardoor er in de zomer een lekker briesje doorheen gaat. In de winter kunt u nog steeds gebruik maken van de tuinkamer, maar zorg wel voor genoeg materiaal om het warm te houden. Denk aan warmtelampen en zachte dekentjes. Er wordt zo veel mogelijk glas gebruikt, waardoor u echt een buitengevoel heeft bij deze tuinkamer. Door ook nog een lichtstraat in de tuinkamer te plaatsen, is er net wat meer sfeer en altijd veel licht in huis.

Voorbeelden van lichtstraat in tuinkamer

Lichtstraat toepassing serre
Lichtstraat 'Zadeldak met Wolfseinden' - Huissen
Zadeldak - Barneveld
Zadeldak met Wolfseinden - Leimuiden
Veranda met moderne lichtstraat te Huissen-001

Wij bieden drie verschillende lichtstraten aan, die u in uw tuinkamer, uitbouw of veranda kunt plaatsen. Dit zijn de LessenaarZadeldak en Zadeldak met Wolfseinden. Deze kunnen ook geplaatst worden in de overige platte daken, maar ook in schuine daken.

Montage

Zelf een lichtstraat plaatsen in uw tuinkamer is mogelijk, maar in een schuin dak is dat erg lastig. Om uw lichtstraat te installeren in een tuinkamer, raden wij onze vakmannen aan. Zij hebben al bijna tien jaar ervaring en weten precies wat ze doen.

De Lichtstraatspecialist

De Lichtstraatspecialist vindt het belangrijk dat de lichtstraat goed bij uw tuinkamer en woning past. Dankzij jarenlange ervaring weten wij nu alles over lichtstraten, waardoor wij u kunnen voorzien van deskundig advies. Naast een nette prijs en vakmanschap hebben onze lichtstraten hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Neem gerust contact met ons op voor advies over een lichtstraat.