Lichtstraat advies

Lichtstraat advies

Ontspannen op uw loungebank of gezellig koffiedrinken met vrienden in uw moderne serre of veranda. Heerlijk! Dat wilt u natuurlijk het liefst in een ruimte met veel natuurlijk licht. Hierdoor lijkt uw huis niet alleen optisch groter, maar het stemt de geest ook nog eens positiever. Een win-win situatie! Creëer een oase van licht met een luxe lichtstraat . Luxe, effectief en duurzaam! Wilt u graag lichtstraat advies? De LichtstraatSpecialist helpt u graag bij alle keuzes die gemaakt moeten worden.

Lichtstraten zijn er normaal gesproken in drie verschillende mogelijkheden: de LessenaarZadeldak en Zadeldak met Wolfseinden. Kunt u niet kiezen? Wij geven u graag lichtstraat advies op basis van uw keuken, veranda, serre, tuinkamer, woonkamer, slaapkamer, kantoor of overkapping, de sfeer en wat u er mee wilt bereiken.

Lichtstraat 'Zadeldak met Wolfseinden' - Huissen
Lessenaar - Zwolle
Toepassing lichtstraat in serre
Zadeldak met wolfseinden-030

Opties lichtstraten

Wij bieden dus drie verschillende lichtstraten aan, die u in uw tuinkameruitbouw of veranda kunt plaatsen. Deze kunnen ook geplaatst worden in de overige platte daken, maar ook in schuine daken.  Weet u niet waar u de lichtstraat wil plaatsen? Wij geven passend lichtstraat advies. Sommige lichtstraten passen beter tegen de gevel, terwijl anderen middenin het dak optimaal tot hun recht komen. Op zoek naar een schilddak lichtstraat, lichtstraat nieuwbouw, lichtstraat renovatie of lichtstraat modern? Bij de LichtstraatSpecialist kun je een lichtstraat bestellen. Het is ook mogelijk om een lichtstraat inclusief montage te bestellen.

Lichtstraat advies door De Lichtstraatspecialist

De Lichtstraatspecialist vindt het belangrijk dat de lichtstraat goed bij uw veranda/serre en woning past. Wij geven lichtstraat advies dat bij uw huis past. Dankzij jarenlange ervaring weten wij nu alles over lichtstraten, waardoor wij u kunnen voorzien van deskundig advies. Naast een nette prijs en vakmanschap hebben onze lichtstraten hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur. Neem gerust contact met ons op voor advies over een lichtstraat.